Antalya'da yaşamak

haymanaldo

Femtopat
Daha fazla  
Aklımda Antalya'da üniversite kazanıp yaşamak var sizce yaşanılır mı? Ankara'da yaşıyorum denizi çok seviyorum ilk sene KYK'da yaşama fikri var hiç KYK'da kalan arkadaşlar var mı fikirleri neler tavsiye eder misiniz ya da ev tutma fikri var bu sene kazanırsam 25 30 bin arası kazancım olacak işe girmeden pasif gelir gibi. Ev kiraları nasıl pahalılık nasıl.

Aklımda Antalya'da üniversite kazanıp yaşamak var sizce yaşanılır mı? Ankara'da yaşıyorum denizi çok seviyorum ilk sene KYK'da yaşama fikri var hiç KYK'da kalan arkadaşlar var mı fikirleri neler tavsiye eder misiniz ya da ev tutma fikri var bu sene kazanırsam 25 30 bin arası kazancım olacak işe girmeden pasif gelir gibi. Ev kiraları nasıl pahalılık nasıl.
Ev kiraları özellikle denize yakın yerlerdeysen oldukça fazla olacaktır fakat iç kesimlerden ev tutmaya çalışmanı öneririm. Ayrıca KyK'da kalsan bile para sıkıntısı asla peşini bırakmayacak gibi.

Sosyal olarak güzel bir kent fakat maddi durumunun biraz iyi olması gerekiyor minimum kiralar 17-20 civarında yazın klima yoksa ayrı bir derdin olur nem ve sıcağından geçilmiyor ha bu arada eğer kesinleşirse bile oturacağin semti araştırmanı öneriyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı