Antalya'nın Mükemmel Bir İl Olması

Makaleler
287
Yer
İstanbul
Yıllar boyunca İzmirliler İzmir'i abarttılar da abarttılar. Gazladılar da gazladılar. Ama bugün gerçeği söylemenin vakti geldi! Antalya İzmir'e bin basar dostlar. İzmir şişirilmiş bir balondur(!) Antalya ise bir cenetttir.

Yani mübalağa bir yana, Antalya gerçekten de mükemmel bir yer. Yani bu ülkede taşınabilirm diyebileceğim kadar güzel. En çok da halen laik olmasını sevdim. İstanbul ne yobaz, ne pis bir şehirmiş yahu. İzmir bile Antalya yanında yobaz kalıyor. Antalya apayrı bir seviyede. Bundan sonra her yerde Antalya'yı övüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Antalya laik mi? Ne zaman gidiyoruz?

Bence @Recep Baltaş hesabı ele geçirilmiş olabilir. Antalyanın bir kesimi var evlere şenlik maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç şüphesiz ki Antalya dünyanın en güzel yeridir.
-Mustafa Kemal Atatürk

Recep Abi, Üniversite için, İzmir'i seçmeyi planlıyordum ama kafamı karıştırdın.

İzmir biteli çok oldu. 7 yıldır İzmir'de yaşıyorum. O süreçten önce de tüm yaz tatillerimi İzmir'de geçirirdim.

Şu an İstanbul'a olan göç bitti ve İzmir'e başladı. Son 7 yıldaki değişim inanılmaz. Kiralar İstanbul ile yarışıyor. Trafik desen yine İstanbul kadar değil ama insanı çileden çıkarır.

Nüfus yapısı çok değişti. Merkeze yakın yerleşim yerleri evet biraz daha açık görüşlü ve rahat davranabileceğiniz daha çok öğrencilerin takıldığı yerler gibi ama biraz şehirden uzaklaşınca klasik İç Anadolu şehri havası veriyor.

İzmir bitti artık.

Bornova'da teyzem yaşıyor. Her yaz gelirim. Tüm ilçelerini gezdim fakat 35,5 Karşıyaka'ya hiç gitmedim. İzmir'in dediğin kadar değişmesine inanamıyorum ya. Orası kaleydi kale...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…