Antalya'nın Mükemmel Bir İl Olması

Ankara Keçiören’i görseniz keşke. Belediye başkanı kendini halife olarak görüyor. Ülkenin en yobaz ve bağnaz bölgelerinden biri olduğuna adım kadar eminim.

Ankara'da kız kardeşim yaşıyor eşiyle birlikte. Gece eve dönerken taciz edildi. Kamera kayıtları ile birlikte dava açıldı, kadın hakim sanığı saldı...

Daha önce de dedim, Ankara bana göre bir çöplüktür. Kaç seçim boyunca Melih Gökçek'i seçen bir güruhtan ne beklenir ki...
Bursa'ya bekleriz. :)

Geldim. Aşırı mutaassıp. Uzak durmayı tercih ediyorum :)

Ankara'da kız kardeşim yaşıyor eşiyle birlikte. Gece eve dönerken taciz edildi. Kamera kayıtları ile birlikte dava açıldı, kadın hakim sanığı saldı...

Daha önce de dedim, Ankara bana göre bir çöplüktür. Kaç seçim boyunca Melih Gökçek'i seçen bir güruhtan ne beklenir ki...

Geldim. Aşırı mutaassıp. Uzak durmayı tercih ediyorum :)

Umarım gerekçesi kadının o saate dışarıda ne işi var değildir. Dine bağlı olup, mensubu oldukları dinde kadınların önemli bir yere sahip olmasına ve hoşgörü dini olmasına(!)rağmen işlerine geldiğince yorumlamaları ve karşıt fikre sahip kişileri dinsiz olarak görmeleri de bir hayli tuhaftır. Ünlü bir zatın da belirttiği gibi dinin milletin afyonu olduğu gerçeğiyle bir kez daha yüzleşiyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Antalya'yı bilmem de, senin Rize'li olduğunu öğrendiğimde çok şaşırmıştım. Ben de Rize'liyim ve Rize'de yaşıyorum. Rize'ye gelirsen seninle görüşmeyi çok isterim :) .

Bir Kastamomulu olarak sanırım bu yeşillikten ayrılamam. Bizim tek sıkıntımız turizmi şehir olarak geliştiremememiz. Karadeniz turu yapacaklar için şehrimizi gelip görmelerini isterim. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı