Antec DF800 Flux nasıldır?

Hocam DF800e Arctic 360 sığıyor mu anakart VRAM'lerine çarpma ihtimali var mı? Fiyatı çok uygun ve çok fanla geliyor ama sığıp sığmadığıyla alakalı internette bir bilgi bulamadım ileride 5 bin serisi içinde belirli bir boşluk oluyor mu yani ilerisi için ideal bir kasa mı?
Ben Cougar Aqua ARGB 360 ve MSI MAG B660M Bazooka ile kullanıyorum. Çok rahat sığıyor.

H7 Flow'u onermiyorum, GPU giris cikislarin oldugu yer tamamen kapali. Pasif hava cikis kanallarini tasarim ugruna kapatmislar. Ekran karti sicakligi yuksek cikiyor o yuzden acik olanlara nazaran.

Bu arada hocam Cooler Master'in TD500 mesh V2 diye bir kasası çıkmış piyasaya vatandaki son kasayı kaptım 360 sıvı soğutma desteği var üst tarafa ve tam bir fiyat performans canavarı sizin listeye bir göz attım bu kasayı bulamadım daha yeni çıkmış zaten eski kasadaki hava akışı problemlerini çözdüklerini söylüyorlar ve kasaya gen5 ekran kartları için boşluk olacakmış 2600 TL idi son kasayı da almış oldum
Son olarak üst sıvı soğutma desteği 55 cm önerilen uzaklığı olarak yazılmış ama DF700'den daha büyük bir kasa

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı