Arkadaşlar anti aliasing oyunlarda çalışmıyor var mı bir çözüm?
Sistem bilgilerim: i3 12th RTX 3050 MSI 24 inç IPS monitör kasaya HDMI kablosu ile bağlı.
Arkadaşlar anti aliasing oyunlarda çalışmıyor var mı bir çözüm?
Sistem bilgilerim: i3 12th RTX 3050 MSI 24 inç IPS monitör kasaya HDMI kablosu ile bağlı.
Hocam çok garip bir sorunmuş bu yaşadığım ya bunu farkettim. Yabancı forumlarda da bu sorundan müzdarip insanlar varmış bir türlü düzeltememişler. Size link atıyorum yaşadığım sorunun ne olduğuyla ilgili:
Denediğim çözüm yolları: Farklı prize takıp denedim farklı monitörde denedim 2kda oynayıp denedim fxaa msaa açtım denedim ama hâlâ çözemedim.
Hocam çok garip bir sorunmuş bu yaşadığım ya bunu fark ettim. Yabancı forumlarda da bu sorundan müzdarip insanlar varmış bir türlü düzeltememişler. Size link atıyorum yaşadığım sorunun ne olduğuyla ilgili:
Denediğim çözüm yolları: Farklı prize takıp denedim farklı monitörde denedim 2K'da oynayıp denedim FXAA MSAA açtım denedim ama hâlâ çözemedim.
Kankam sana şöyle söyleyeyim attığın videoyu anlayabilmem için yüksek kaliteye aldım space basıp videonun açılmasını algılaması 39saniye sürdü yani oyunu onsuzda oynasan bir şey olmaz ona şükret ama yine de konuyu takip edeceğim.
Kankam sana şöyle söyleyeyim attığın videoyu anlayabilmem için yüksek kaliteye aldım space basıp videonun açılmasını algılaması 39saniye sürdü yani oyunu onsuzda oynasan bir şey olmaz ona şükret ama yine de konuyu takip edeceğim.