Anti-Virüs önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

salihius

Femtopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Malwarebytes kullandım ancak pek memnun değilim. Taramak için güzel ancak tam zamanlı korumasının kötü olduğunu duydum ve pahalı.
Kaspersky deniyorum ancak oda çok tatmin edemedi. RAM olarak çok bir sorunum yok, yani RAM harcayan Anti-Virüs'ler önerebilirsiniz.
Windows Defender zaten açık ekstra olarak.

Bildiğiniz en güçlü Anti-Virüs nedir?
RAM harcaması, arayüzü vb. benim için önemli değil. Olabildiğince korumalı beni, maksimum derecede.

Cevabı belli ama ben genede etiketleyim: @bilinçli pars nedir bu Kaspersky sevdası merak ettim. Ben kullandım ama pek güzel gelmedi 😀

Ek: Aynı anda 2 Anti-Virüs önerebilirsiniz. Örneğin: Superantispyware + ESET.

Kaspersky kullanın, neden beğenmediniz? Forumda güvenlik konusunda işin ehli olan üyeler dahil çoğu kişi Kaspersky önerecektir. Malwarebytes ve Kaspersky ikilisini kullanıyorum. Tam zamanlı koruma için Kaspersky, tarama için ikisini de kullanıyorum.

Malwarebytes kullandım ancak pek memnun değilim. Taramak için güzel ancak tam zamanlı korumasının kötü olduğunu duydum ve pahalı.
Kaspersky deniyorum ancak oda çok tatmin edemedi. RAM olarak çok bir sorunum yok, yani RAM harcayan Anti-Virüs'ler önerebilirsiniz.
Windows Defender zaten açık ekstra olarak.

Bildiğiniz en güçlü Anti-Virüs nedir?
RAM harcaması, arayüzü vb. benim için önemli değil. Olabildiğince korumalı beni, maksimum derecede.

Cevabı belli ama ben genede etiketleyim: @bilinçli pars nedir bu Kaspersky sevdası merak ettim. Ben kullandım ama pek güzel gelmedi 😀

Ek: Aynı anda 2 Anti-Virüs önerebilirsiniz. Örneğin: Superantispyware + ESET.
Her ne kadar siz sevmemeiş olsanız da en iyi 2 anti-virüs programı Malwarebytes ve Kaspersky'dir. bunların haricinde Eset önerebilirim.

1. Malwarebytes AV değildir. Anti-Malware'dır.
  2. Defender programı yükledikten sonra otomatik devre dışı kalır.
  3. En güçlü diye bir şey yok. Her programın kendine göre artıları var.
Önerilerim:
  • Bitdefender
  • Kaspersky
  • F-Secure
Bu kadar korumayı neden istiyorsunuz?

Ben kullanmıyorum açıkçası. Eğer çok önem arz ettiren bilgi depolamıyorsan bilgisayarını haftada bir dr. web cure it ile taratmanı tavsiye ederim. Gerçekten başarılı bir programdır kendisi.

Ne kaspersky'mış arkadaş 😁. Bilemiyorum ben tarama yapmak istediğimde acayip yavaştı, aslında yavaş değil direk taramıyordu. %1'e geldi ve takıldı.

Ne kaspersky'mış arkadaş 😁. Bilemiyorum ben tarama yapmak istediğimde acayip yavaştı, aslında yavaş değil direk taramıyordu. %1'e geldi ve takıldı.
O sırada bazı işlemler yapıyor. Sabırla bekleyin. Tarama konusunda Malwarebytes ve Kaspersky, gerçek zamanlı korumada ise Kaspersky uzmandır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı