Anti-Virüs önerisi

Yine Malwarebytes önerenler var... Malwarebytes bir Anti-Virüs bile sayılmaz bence, o bir tarama aracı. Ayrıca Free versiyonunda hiçbir eş zamanlı koruma bulunmuyor, bedava versiyonunda bile koruyor diyen arkadaş yanlış bilgi vermiş. Free versiyon sadece tarama yapmaya yarıyor. Malwarebytes Free'yi yanda ekstra tarama aracı olarak bulundurun. Sisteminizde kapalı kalsın, sadece tarama yapacağınız zaman açarsınız. Kaliteli bir eş zamanlı koruma sağlayan Anti-Virüs lazım şimdi.

Ücretsiz düşünüyorsanız; (İkisinden biri, ikisi de kaliteli)

Ücretli ise;

Konudan bağımsız: Ayrıca şu araçları da ekstra bağımsız tarama aracı olarak sisteminizde bulundurmanızı öneririm;

Arada sırada bunlarla da sisteminize tam tarama gerçekleştirirsiniz.

Merhaba, geçenlerde bilgisayarıma virüs yüzünden format atmak zorunda kaldım ve hazır format atmışken Atlas OS kurayım diye düşündüm ve Atlas OS kurdum. Ama tabii ki Atlas OS da Windows Defender kullanılmıyor bundan dolayı düzgün, güvenilir, ücretsiz ve kaliteli bir anti virüs arıyorum. Eğer öneriniz varsa indime linki ile buraya bırakırsanız sevinirim orijinal siteleri bulma konusunda pek iyi olmadığım dolayı virüs indirdim geçen gün🥲
AVG Free veya Kaspersky Free öneririm hocam:
İstediğiniz herhangi birini indirin, ikisi de iyi programlar. Ancak Kaspersky koruma konusunda bir tık daha iyi, Kaspersky'ı sevmezseniz AVG deneyebilirsiniz.

Arkadaşlar niye herkes Malwarebytes önermiş. Malwarebytes bir Anti-Malware Anti-Virüs bile değil ve çok rahat bypass edilebiliyor. Ayrıca Free sürümü sadece tarama amaçlı. Tarama yapmak için bulunsun Malwarebytes. Arka planda kapalı dursun.
Yine Malwarebytes önerenler var... Malwarebytes bir Anti-Virüs bile sayılmaz bence, o bir tarama aracı. Ayrıca Free versiyonunda hiçbir eş zamanlı koruma bulunmuyor, bedava versiyonunda bile koruyor diyen arkadaş yanlış bilgi vermiş. Free versiyon sadece tarama yapmaya yarıyor. Malwarebytes Free'yi yanda ekstra tarama aracı olarak bulundurun. Sisteminizde kapalı kalsın, sadece tarama yapacağınız zaman açarsınız. Kaliteli bir eş zamanlı koruma sağlayan Anti-Virüs lazım şimdi.

Ücretli ise;

Konudan bağımsız: Ayrıca şu araçları da ekstra bağımsız tarama aracı olarak sisteminizde bulundurmanızı öneririm;

Hocam ilk önce tarama amaçları güzel ancak Norton Power Eraser'da öneririm tarama aracı olarak bu arada.
Hocam ayrıca Bitdefender'i çok ağır olduğundan/sistemi çok yorduğundan önermedim. Çok kaliteli AV yoksa.

AVG Free veya Kaspersky Free öneririm hocam:
İstediğiniz herhangi birini indirin, ikisi de iyi programlar. Ancak Kaspersky koruma konusunda bir tık daha iyi, Kaspersky'ı sevmezseniz AVG deneyebilirsiniz.

Arkadaşlar niye herkes Malwarebytes önermiş. Malwarebytes bir Anti-Malware Anti-Virüs bile değil ve çok rahat bypass edilebiliyor. Ayrıca Free sürümü sadece tarama amaçlı. Tarama yapmak için bulunsun Malwarebytes. Arka planda kapalı dursun.

Hocam ilk önce tarama amaçları güzel ancak Norton Power Eraser'da öneririm tarama aracı olarak bu arada.
Hocam ayrıca BitDefender'i çok ağır olduğundan/sistemi çok yorduğundan önermedim. Çok kaliteli AV yoksa.

Ücretli ise;

Kaspersky'ı kullanacağım hocalarım teşekkürler

@731001,

Evet, BitDefender'ın çok ağır bir koruma sistemi olduğu doğru. Zayıf sistemlerde ciddi performans düşüşlerine sebep olur. Ancak güçlü sistemlerde gayet tercih edilebilir. Mesela benim sistemim aşırı da üst düzey değil, orta düzey. Kendi sistemimde BitDefender'ı denediğimde hiçbir performans düşüşüne sebep olmamıştı. Tabii güncel olarak Kaspersky kullanıyorum.

AVG ise ben önermem, çünkü çok da iyi bir yazılım olduğu söylenmez. Bağımsız tarama araçlarına Norton Power Eraser eklenebilir evet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı