Anti-Virüs program önerisi

Who The Maestro?

Hectopat
Yer
Anywhere
Daha fazla  
Meslek
ÖğrenciLik İşleri
Bilgisyarımda önemli veriler yok ancak bilgisayarda performansı düşürmeyecek ve botnet zombi PC ya da trojan olmasını istemiyorum (kısaca virüs)
Bu yüzden kaliteli bir Anti-Virüs programı önermenizi isteyeceğim. Şu an Kaspersky Free kullanıyorum Kaspersky hoşuma gidiyor.
Yani Kaspersky üyeliği mi alayım yoksa başka önerir misiniz?

ClamWin oldukça hafiftir. Tavsiye ederim.

Hala neden ısrarla ClamWin önerdiğinizi söyleyebilir misiniz? Kaç oldu yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz, antivirüs isteyen birine gerçek zamanlı koruması bile olmayan bir program önererek.

Artı -1 Eksi
Dalga mı geçiyorsunuz benimle? Mesajımı tekrar okuyun.

Elbette hayır. Ben aslında antivirus yazılımı kullanmıyorum. Kişi isterse kendi güvenlik önlemlerini alabilir. Mutlaka isteniyorsa ClamWin kullanılabilir. Özgür yazılım olduğu için ve hafif olduğu için zararı yoktur. İsterseniz kendiniz de deneyebilirsiniz. Yüklenmesi ve kaldırılması kolaydır.

Elbette hayır. Ben aslında antivirus yazılımı kullanmıyorum. Kişi isterse kendi güvenlik önlemlerini alabilir. Mutlaka isteniyorsa ClamWin kullanılabilir. Özgür yazılım olduğu için ve hafif olduğu için zararı yoktur. İsterseniz kendiniz de deneyebilirsiniz. Yüklenmesi ve kaldırılması kolaydır.

Sizin ne kullandığınızı sormuyor kimse ki ben de dizüstümde Comodo FW dışında bir programa ihtiyaç duymuyorum. Fakat önerdiğiniz kimseler antivirüs önerisi istemiş. Antivirüs deyince akla gerçek zamanlı koruması olan bir program gelir değil mi? Bu insanlar güvenlik önlemini, gerçek zamanlı koruması olan bir program kurarak almak istemiş belli ki. Siz de gidip ClamWin'i önermişsiniz. Yaptığınızın hiçbir mantıklı açıklaması yok.

Hafif olduğunu söylemenize de gerek yok. Malum dediğim gibi gerçek zamanlı koruması olmayan bir program bu.

Artı -1 Eksi
Sizin ne kullandığınızı sormuyor kimse ki ben de dizüstümde comodo FW dışında bir programa ihtiyaç duymuyorum. Fakat önerdiğiniz kimseler antivirüs önerisi istemiş. Antivirüs deyince akla gerçek zamanlı koruması olan bir program gelir değil mi? Bu insanlar güvenlik önlemini, gerçek zamanlı koruması olan bir program kurarak almak istemiş belli ki. Siz de gidip Clamwin'i önermişsiniz. Yaptığınızın hiçbir mantıklı açıklaması yok.

Hafif olduğunu söylemenize de gerek yok. Malum dediğim gibi gerçek zamanlı koruması olmayan bir program bu.

Anti-Virüs yani girmemesini sağlayacak değil mi ben girmemesini istiyorum varsada silmesini örneğin bilgisyarım botnet olarak kullanılmasın ya da not-a-virus gibi trojanlar olmasın.
Sizin ne kullandığınızı sormuyor kimse ki ben de dizüstümde comodo FW dışında bir programa ihtiyaç duymuyorum. Fakat önerdiğiniz kimseler antivirüs önerisi istemiş. Antivirüs deyince akla gerçek zamanlı koruması olan bir program gelir değil mi? Bu insanlar güvenlik önlemini, gerçek zamanlı koruması olan bir program kurarak almak istemiş belli ki. Siz de gidip Clamwin'i önermişsiniz. Yaptığınızın hiçbir mantıklı açıklaması yok.

Ayrıca şu an Malwarebytes indirdim ve Kaspersky'nin göremediği virüsleri gördü bende quarentine tuşuna tıklayarak sildim Kaspersky kötü mü? @acv.

Son düzenleme:
Sizin ne kullandığınızı sormuyor kimse ki ben de dizüstümde Comodo FW dışında bir programa ihtiyaç duymuyorum. Fakat önerdiğiniz kimseler antivirüs önerisi istemiş. Antivirüs deyince akla gerçek zamanlı koruması olan bir program gelir değil mi? Bu insanlar güvenlik önlemini, gerçek zamanlı koruması olan bir program kurarak almak istemiş belli ki. Siz de gidip ClamWin'i önermişsiniz. Yaptığınızın hiçbir mantıklı açıklaması yok.

Dediğim gibi kişi isterse kendi güvenlik önlemlerini alabilir. Ben çok uzun süredir antivirus yazılımı kullanmıyorum ve bir eksiklik olduğunu düşünmüyorum. Bunun dışında sahipli yazılım olan ve real-time protection özelliği olan antivirusleri tavsiye etmiyorum.

Merhabalar, 2 senedir Windows tarafında Kaspersky kullanıcısıyım. 1 yıllık Total Security satın alıyorum size de öneririm. Gayet memnunum boşta CPU RAM kullanımı çok az, işini yapmaya gelince de iyi iş çıkarıyor diyebilirim (gerek internet gerek işletim sistemi bazında).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı