Anti virüs programı önerisi

rae21

Femtopat
Merhaba, aktif olarak Kaspersky Premium kullanıyorum. Şu an Kaspersky Premium'dan daha iyi bir antivirüs programı var mı, yoksa Kaspersky kullanmam yeterli mi? Bu konuda bilgili biri yardımcı olursa sevinirim. Crackli oyun veya programlara bulaşmasam da bazı programların eklentileri için mecburen crack kullanmak zorunda kalıyorum. En azından kafam biraz daha rahat olsun istiyorum.

Merhaba, aktif olarak Kaspersky Premium kullanıyorum. Şu an Kaspersky Premium'dan daha iyi bir antivirüs programı var mı, yoksa Kaspersky kullanmam yeterli mi? Bu konuda bilgili biri yardımcı olursa sevinirim. Crackli oyun veya programlara bulaşmasam da bazı programların eklentileri için mecburen crack kullanmak zorunda kalıyorum. En azından kafam biraz daha rahat olsun istiyorum.
Kaspersky şu an sağlam bir Antivirüs.
Yeterli gelecektir.

Alternatif istersen aktif koruma için ESET tavsiye ederim.
Tarama için Malwarebytes.

Malwarebytes kullanıyorum memnunum.

Kaspersky ücretli sürümü şiddetle tavsiye ederim.

Norton kullanıyorum hocam, memnunum fiyat olarak da makul Kaspersky bazen bazı crackli programları inat edip çalıştırmayabiliyormuş öyle duydum, norton da öyle bir problem yaşamadım açıkçası, aboneliğiniz bitecekse norton denenebilir.

Başka bir program kullanmana gerek yok hocam. Ama crack kullanmak antivirüsten bağımsız riskli bir durum haberin olsun. Gerek yok dedim çünkü Kaspersky'ı atlatabilen bir zararlı yazılım muhtemelen diğerlerini de atlatabilir. Şu şundan daha iyi gibi kesin bir yargıda bulunmak zor.

Kaspersky premium gayet ideal bir tercih bana sorarsanız ekstra olarak başka bi anti virüse para vermenize gerek yok ama yinede bi bakmak isterseniz eset bitdefender falan oneririm ayrıca
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videoya göz atmanızı tavsiye ederim

Kaspersky kullanabilirsiniz. Bir de 3 aylık premium deneme kodu var onu kullanabilirsin.

3M3K9-5R92S-ZDH5Y-NA944

İşletim sistemi Windows ise antivirus programı kullanmak şart. Kaspersky ücretli versiyonu bence çok iyi. Tarayıcı eklentisi de güzel çalışıyor ama sadece üç beş tarayıcıda çalışıyor. Crack indirirken çok dikkatli olmak lazım mümkünse hiç kullanmayın, open source alternatiflere yönelin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı