Anti-Virüs programı önerisi

Ücretsiz bir program arıyorsan Comodo Internet Security Premium kullanabilirsin. RAM kullanımı gerçekten düşük. Hem sadece antivirüs değil ayrıca malware de buluyor.

Gülün o zaman. Tamam "hex" zamanında ki gibi tek tip tür yok artık; Trojan, worm, dost bir sürü virüs ve kodlama çeşidi var ama yüksek değerli hisseleriniz yoksa veya milyar dolarlık bir proje saklamıyor iseniz yani standart kullanıcıysanız zaten aşağı yukarı yiyeceğiniz virüsler ve size etkileri bellidir. 3.parti yazılım olarak korsan yazılımlar kullanır/indirir, çerez yağmuruna tutulmuş sitelere girerseniz zaten program sizi uyaracak onun yerine içerikleri kontrol edip, network de bantı kontrol ederseniz windows defender gibi basit bir program işinizi görecektir. (Aksi bir iddianız varsa lütfen açıklayın.)
Virüsleri ve diğerlerini çok hafife alıyorsun.

Ücretsiz bir program arıyorsan Comodo Internet Security Premium kullanabilirsin. RAM kullanımı gerçekten düşük. Hem sadece antivirüs değil ayrıca malware de buluyor.
Fikrimi değiştirdim. Sistemde bir sürü hata vermeye başladı. Birini çözsem diğeri başladı. Ben de kaldırdım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı