Antidepreson Bug'u

Adamın ciddi problemi var ilaç kullanması şart bence anksiyeteyle ilgili öneri vermek pek işe yaramaz beyin kimyası bozulmuş durumda doğal iyileşme süreci uzun ve ilerde sıkıntı çıkarabilir

Ozaprin Rapid kullanıyorum bende 5 mg den başladım ilk 10 gün 2.5 mg sonrası 5 mg şeklinde devam edecek.Etken maddesi olanzapin.Depresif Epizod tanısı için kullanmaya başladım dahasıda olduğunu düşünüyorum ama ilerleyen zamanlarda doktor ile konuşacağız bunları.Yavaş yavaş ürkütmemeye çalışıyor biraz :) Bir daha gelmem inkarcılığa başlarım falan diye :D Yani aslında benim sorunum olmayan şeylerin yükünü içimde bastıramadığımdan kullanıyorum ilacı sanırım herkes öyle bir nokta da yada çoğunluk.

Öyle bir ilaç ki az kalan o enerjini de alıp bitiriyor. İlacı ilk aldım, daha üstünden bir saat geçmedi kendimi kaybetmeye başladım. İyi ki bırakmışım. Tabi bırakması daha zor. 😅

Concerta kullandığım halde, senin gibi ilgi çekmeye çalışmadım.
Şizofrenim antipsikotik kullanıyorum diye reklam yapmakta ilginçmiş. Bence her yerde anlatma.
Evet hatta instagram duvarımda bile yazdım, psikopatım diye.
Burası forum ve konu dışı diye bölüm var. Ben intihara düşkün, kendime zarar veren biriyim ve forumda uygun başlık altında bunu sizlerle paylaştım ve sen dalga geçiyorsun benim sorunumla. Teşekkür ederim.

@mfgsivaas5880
Seninle dalga geçmiyorum. Sadece insanlar bilgisiz ve cahil.
İş hayatına atılırsın, söylersin şunu kullanıyorum diye. Millet arkandan konusur bu cocuk sorunlu.
Belki işten atılırsın. Ya zaten Google'a kullandığın ilaç "Zyprexa" yazdıgın an. Şizofreni ilacı olarak çıkıyor. Bu ilaç sadece şizofrenler için kullanmıyor ama bilmeyen insan çok.
Direk damgalarlar seni. Kimse arkadaşlık etmez seninle, korkarlar çekinirler.

Son düzenleme:
@mfgsivaas5880
Seninle dalga geçmiyorum. Sadece insanlar bilgisiz ve cahil.
İş hayatına atılırsın, söylersin şunu kullanıyorum diye. Millet arkandan konusur bu cocuk sorunlu.
Belki işten atılırsın. Ya zaten Google'a kullandığın ilaç "Zyprexa" yazdıgın an. Şizofreni ilacı olarak çıkıyor. Bu ilaç sadece şizofrenler için kullanmıyor ama bilmeyen insan çok.
Direk damgalarlar seni. Kimse arkadaşlık etmez seninle, korkarlar çekinirler.
Bunu deneyerek fark ettim. Arkadaşlarım dediklerimle hiçbir sorun olmadı ama bilen bazı insanlarla aram açıldı. Forumdaki insanlarla tanışma fırsatım ya da karşılaşma imkanım olur mu hiç bilmiyorum. Bu konu hakkında artık hayat ile ilgili yeni kararlar almaya bakıyorum. Stresten uzak yaşamaya çalışıyorum.
İlaçlar çözüm değil ama kullanmaya mecburum. İnsanların bana ucube diyebilecekleri duruma çok düştüm, ilaç kullanmadan önce. Şimdi tedavinin keyfine bakıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı