Antimalware Secure Executable Yüksek RAM Kullanımı Sorunu

goddesofcatx

Hectopat
Daha fazla  
Görev yöneticisine girdiğimde %71 oranında kullanılıyor, her şey kapalı iken yinede %60'lık oranında kullanıyor görevi sonlandıra bastığımda ise erişim engellendi yazısı çıkıyor. Defenderi kapattığım zaman tekrar görev yöneticisine giriyorum ve kapatmaya çalıştığımda yinede engellendi yazısı çıkıyor 2 gün öncesine kadar sorunsuz oynayabiliyor iken bugün yavaşlamaya başladı kasayı bilgisayarcıya götürüp içini temizlettim yine de çözülmedi. MT2 oynarken hiçbir sorun yoktu girdiğim zaman kasmaya başladı. Halen kasmaya devam ediyor. Advanced System Care 11 yükledim ve tarama yaptım yine de sorun engellenmedi aksine MB Warband içini sildi ve de Steam üzerinden satın almışken oyun bütünlüğünü doğrulaya bastım yine de oyuna girmiyor hata veriyor.

-Regedit'e girilmiyor.
-Eset'e giremiyorum (çekirdekle iletişim sırasında hata oluştu)
-Virüs tarama programı kullansam da çözüm olmuyor.
-Format atmayı düşünmüyorum.
-Ekstradan bilgisayar parçası alamam
-Parça değişimi yaptıramam veya ekleme yaptıramam.
-Virüs olduğunu düşünüyorum fakat tarama sonuçları herhangi bir sonuç vermiyor.

İyi günler dilerim.

Forumda daha önceden açılmış konu mevcut. Lütfen arama sekmesini kullanınız.

Windows 10 Antimalware Service Executable %100 HDD Kullanımı

Kaspersky Rescue Disk 18 KRD'nin iso dosyasını indirip bir bootable cihaz içerisine yükleme yapıp çalıştırın.

Grafik arayüzü olan bir sistem ile karşılaşacaksınız. Buradan tam sistem taraması yaptırın. Eğer zararlı yazılım tespit edilmez ise. Sisteminizi bir Windows image dosyası ile onarmayı deneyebilirsiniz. Format en mantıklı çözüm gibi duruyor. Kaspersky ve Windows image'ı ile işlem yapana kadar sisteminizi kurup gerekli yazılımları yükleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı