Türk Telekom'dan Turkcell'e geçiş yapılır mı?

gaziwwq

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Türk Telekom'da 500Mbps hızında fiber internet taahhüdüm var, taahhüdüm 1 Aralık'ta son buluyor. Şu anda Turkcell'de 1000 Mbps fiber internet kampanya ile 700TL'ye geliyor. Türk Telekom'daki taahhüdümü yenilersem 500Mbps 935TL, 1000 Mbps ise 1045TL Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum herhangi bir problem yaşar mıyım?

Turkcell kullanıyorum.
Adamlar 1 gün interneti kullanmazsam internet sağlamayı kesiyorlar.
Kullanmaya çalışınca 10dk sonra falan aktif oluyor internet.
Kullanıcıya göre değişir fakat benim şu anki tecrübem bu.

Merhaba. Türk Telekom'da 500Mbps hızında fiber internet taahhüdüm var, taahhüdüm 1 Aralık'ta son buluyor. Şu anda Turkcell'de 1000 Mbps fiber internet kampanya ile 700TL'ye geliyor. Türk Telekom'daki taahhüdümü yenilersem 500Mbps 935TL, 1000 Mbps ise 1045TL Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum herhangi bir problem yaşar mıyım?

Yapılır Türk Telekom tambir imtihan oda değiştiriyorum internet bir anda komple gidiyor yavaşlamada değil.

Yaşarsın. Fiyat olarak avantajlı ama kendi routerarı kullanmak bile çile. Ne şifre veriyorlar ne kullanıcı adı. Modeme girmek için olanı değil, internete erişmek için olan PPoE'yi kast ediyorum. Yakın zamanda BF6 oyuncularına sorun yaşattı.

Bundan kısa süre önce CS oyuncuları yüksek ping şikayetçiydi. Fiyat avantajlı ama göre de hizmet bu. Hepsinin farklı yerlerde konusu mevcut. Okuyun karar verin derim.

Birde TT'de şöyle yapabilirsiniz. Abonelik sallıyorum babanızın üstüne olsun. Taahhüt bittiği gün aboneliğiniz iptal edip, evdeki başka bir büyük tarafından alırsanız kampanyalı yeni müşteri fiyatından alabilirsiniz.

Yaşarsın. Fiyat olarak avantajlı ama kendi routerarı kullanmak bile çile. Ne şifre veriyorlar ne kullanıcı adı. Modeme girmek için olanı değil, internete erişmek için olan PPoE'yi kast ediyorum. Yakın zamanda BF6 oyuncularına sorun yaşattı.

Bundan kısa süre önce CS oyuncuları yüksek ping şikayetçiydi. Fiyat avantajlı ama göre de hizmet bu. Hepsinin farklı yerlerde konusu mevcut. Okuyun karar verin derim.

Bir de TT'de şöyle yapabilirsiniz. Abonelik sallıyorum babanızın üstüne olsun. Taahhüt bittiği gün aboneliğiniz iptal edip, evdeki başka bir büyük tarafından alırsanız kampanyalı yeni müşteri fiyatından alabilirsiniz.

Bilgim olmadığı için sormuştum iyice araştıracağım veya dediğiniz gibi evden farklı birinin adın başvuru yapacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı