Çok fazla (371,7 MB) RAM kullanıyor. Orijinal servis, virüslük bir durum yok yani anlayacağınız. RAM de 8 olunca epey sıkıntı yaşıyorum. Bir çözümü var mıdır? Arkada Defender tarama mı yapıyor diye baktım lakin göremedim.
Evet arkadaşlar bugün sistem boştayken dolu dolu RAM kullanan bu servis Windows Defender hizmetinin bir parçasıdır. RAM kullanımından şikayetçi olanlar için küçük bir rehber. Bilinçli kullanıcılar rahatlıkla kapatabilir. Eğer crack dosyalar ve malum siteler vs. ile uğraşmıyorsanız kapatmanız iyi...
Evet arkadaşlar bugün sistem boştayken dolu dolu RAM kullanan bu servis Windows Defender hizmetinin bir parçasıdır. RAM kullanımından şikayetçi olanlar için küçük bir rehber. Bilinçli kullanıcılar rahatlıkla kapatabilir. Eğer crack dosyalar ve malum siteler vs. ile uğraşmıyorsanız kapatmanız iyi...
Normal demek ki böyle bir RAM kullanımı. Defender'ı kapatmayı düşünmüyorum. Her ne kadar internetten indirme vs. yapmasam da ne olur ne olmaz bulunsun. Cevaplarınız için teşekkür ederim.