Antimalware Service Executable Fazla Bellek Kullanıyor

Sandy

Centipat
Sizlere bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum.
Bilgisayarımda oyunların kasmaya başladığını fark ettim ve görev yöneticisini açtım ve oyunun hemen altında
Antimalware Service Executable isimli bir şey vardı.

xd.PNG

Ve bunun yüzünden oyun oynarken geç yükleniyor ve lag, ping gibi şeyler yaşıyorum.

af.PNG

Aynı zamanda Koşullar kısmından Görevi yalnızca bilgisayar AC gücündeyse başlat tikini kaldırdım.
Sistem Özellikleri;
  • Windows 10 Pro
  • AMD A4 Radeon R3 9125
  • 2.30GHz
  • 8 GB RAM
  • 64 Bit 64X tabanlı işlemci
Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana yardımcı olucak bir konu bağlantısı: (8 ve 9. yorumlardan itibaren uygulama yapabilirsin)
Ayrıca bütün bunların tek sebebinin o olduğunu sanmıyorum, deneyip görebilirsin.

Merhabalar,aynı sorun'u bende yaşamistim 4 gün önce çözdüm hemen anlatım Windows defender uygulamasını uyariyorsa eğer kapatmanızı tavsiye ederim bende kapalı sekilde öyle sorun vardi yok oldu direk cpu yükseliyorsa Youtubeden çözümleri bakın.

Merhabalar,aynı sorun'u bende yaşamistim 4 gün önce çözdüm hemen anlatım Windows defender uygulamasını uyariyorsa eğer kapatmanızı tavsiye ederim bende kapalı sekilde öyle sorun vardi yok oldu direk cpu yükseliyorsa Youtubeden çözümleri bakın.
Uyarıyor derken?
nasa.PNG

tam 5 e yakın tarama yaptım ve bir şey bulmadı uyarı gibi birşey gözükmüyor
ayrıca cpu sorununu çözdüm 2. fotoğrafda yer alıyor ordaki ayarlar sayesinde düzeliyor...

ed.PNG
ed1.PNG

Özelliklerim bunlar yeterlimidir? bu arada SSD kullanıyorum...
bu Windows defennderi demedim ben,Windows defender ayarları yazin arama yerine buradan,tüm gereksiz korumaları kapatmanızı tavsiye ediyorum diskiniz kaç gb ? işlemci ve ram kaç gb onun bilgilerini yazin.
Eğer burayı kapatmamı istiyorsanız kapatabilirim ama Windows Defender gibi iyi bir program varmı?
Ekran Alıntısı.PNG

Arkadaşlar KONU HALA ÇÖZÜLEMEDİ YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
Konu kapanmıştır Windowsu 1909 Sürümüne güncelledim herşey düzeldi

Son düzenleme:
"Antimalware service executable" bilgisayarınızda istenmeyen veya zararlı yazılımları önlemeye çalışırken CPU ve RAM kaynaklarını çok tüketir, gerçek zamanlı korumanız açık ise kapatmanızı kesinlikle tavsiye etmem.

Ayrıca şunu söylemek isterim, eğer güvendiğiniz bir yerden korsan oyun ve yazılım yükleyecekseniz (lütfen! Korsan yazılım yükleyenleri yargılamayın, eski olup artık satın alamayacağımız oyunları normal yollarla indirme şansımız yoksa elbette korsan yüklemeye çalışacağız...) Görev Yöneticisi'ni açıp yüklediğiniz şeyin setupını yüklerken Görev Yöneticisi'ni izleyin, antimalware service executable %10'dan fazla CPU yiyorsa kurulum tamamlandıktan sonra bilgisayarınızı taratın, zaten zararlı bir şey çıkarsa ne yapacağınızı biliyorsunuz. %25'ten fazla CPU yiyorsa ise yüklemeye devam etmenizi tavsiye etmem, güvenmediğiniz bir yerden yüklerseniz ve CPU yüksek ise zaten direkt silin atın. Uzun zamandır korsan oyun yüklüyorum deneyimleyerek gözlemlediklerimi yazdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı