Aliyuksell Megapat Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #1 Antimalware Service Executable kapatmama rağmen görev yöneticisinde hala gözüküyor. Görevi sonlandır dediğimde ise erişim engellendi uyarısı alıyorum.
Antimalware Service Executable kapatmama rağmen görev yöneticisinde hala gözüküyor. Görevi sonlandır dediğimde ise erişim engellendi uyarısı alıyorum.
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 20 Mart 2022 #2 Aliyuksell dedi: Antimalware Service Executable kapatmama rağmen görev yöneticisinde hala gözüküyor. Görevi sonlandır dediğimde ise erişim engellendi uyarısı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Kapatamazsınız zaten! Onu kapatmak için "Windows Güvenlik Duvarını" kapatmalısınız. Artı 0 Eksi
Aliyuksell dedi: Antimalware Service Executable kapatmama rağmen görev yöneticisinde hala gözüküyor. Görevi sonlandır dediğimde ise erişim engellendi uyarısı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Kapatamazsınız zaten! Onu kapatmak için "Windows Güvenlik Duvarını" kapatmalısınız.
KS KS Aliyuksell Megapat Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #3 494722 dedi: Kapatamazsınız zaten! Onu kapatmak için "Windows güvenlik duvarını" kapatmalısaınız. Genişletmek için tıkla... Ama güvenlik duvarıda devre dışı. Artı 0 Eksi
494722 dedi: Kapatamazsınız zaten! Onu kapatmak için "Windows güvenlik duvarını" kapatmalısaınız. Genişletmek için tıkla... Ama güvenlik duvarıda devre dışı.
4 420645 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.859 Çözümler 20 20 Mart 2022 #4 Çok RAM harcadığı için ve arka planda çalışmaya başlayınca artan fan hızı sorunu yüzünden başka antivirüs programı indirirerek çözdüm ben sorunu. Artı 0 Eksi
Çok RAM harcadığı için ve arka planda çalışmaya başlayınca artan fan hızı sorunu yüzünden başka antivirüs programı indirirerek çözdüm ben sorunu.
KS KS Aliyuksell Megapat Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #5 420645 dedi: Çok RAM harcadığı için ve arka planda çalışmaya başlayınca artan fan hızı sorunu yüzünden başka antivirüs programı indirirerek çözdüm ben sorunu. Genişletmek için tıkla... Bende sorun bu değil ama kapamak istiyorum arka planda RAM ve işlemciyi hiçbir şey yormasın istiyorum. Artı 0 Eksi
420645 dedi: Çok RAM harcadığı için ve arka planda çalışmaya başlayınca artan fan hızı sorunu yüzünden başka antivirüs programı indirirerek çözdüm ben sorunu. Genişletmek için tıkla... Bende sorun bu değil ama kapamak istiyorum arka planda RAM ve işlemciyi hiçbir şey yormasın istiyorum.
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 20 Mart 2022 #6 Videoda ki yöntemi deneyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Videoda ki yöntemi deneyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Aliyuksell Megapat Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #7 494722 dedi: Videoda ki yöntemi deneyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu yapmam çünkü Regedit dosyası indirme linki var video altında güven olmaz. Artı 0 Eksi
494722 dedi: Videoda ki yöntemi deneyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu yapmam çünkü Regedit dosyası indirme linki var video altında güven olmaz.
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 20 Mart 2022 #8 Aliyuksell dedi: Bunu yapmam çünkü Regedit dosyası indirme linki var video altında güven olmaz. Genişletmek için tıkla... Korkacak bir şey yok aynı yöntemin uzun anlatımı var. Kendin yazmak istersen? Adam amme hizmeti yapıp dosyaları paylaşmış işte. Ne yapacak arka kapı oluşturup bilgilerini mi çekecek Artı 0 Eksi
Aliyuksell dedi: Bunu yapmam çünkü Regedit dosyası indirme linki var video altında güven olmaz. Genişletmek için tıkla... Korkacak bir şey yok aynı yöntemin uzun anlatımı var. Kendin yazmak istersen? Adam amme hizmeti yapıp dosyaları paylaşmış işte. Ne yapacak arka kapı oluşturup bilgilerini mi çekecek
yyasn Femtopat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #9 Kardeşim ben de kapatamıyordum ama sonunda tamamen kapattım Defender Control v2.1 indir tamamen kapatırsın. Denendi onaylandı. Artı 0 Eksi
Kardeşim ben de kapatamıyordum ama sonunda tamamen kapattım Defender Control v2.1 indir tamamen kapatırsın. Denendi onaylandı.