Kill Switch TR Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 196 Çözümler 1 Yer Aydın 7 Temmuz 2023 #1 Antimalware Service Executable bu yazlımı kapatmak istiyorum fakat ne yaparsam yapayım, ne kapanıyor ne de azalıyor. Bu yazılımı nasıl kapatabilirim? Dosya Ekleri Adsız.png 2,2 KB · Görüntüleme: 33 Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2023
Antimalware Service Executable bu yazlımı kapatmak istiyorum fakat ne yaparsam yapayım, ne kapanıyor ne de azalıyor. Bu yazılımı nasıl kapatabilirim?
Çözüm Yener K. 7 Temmuz 2023 Normalde tamamen kapanmaz harici virüs programı ile yerini ona bırakır. Defender Control kapatır ama tavsiye etmem.
Normalde tamamen kapanmaz harici virüs programı ile yerini ona bırakır. Defender Control kapatır ama tavsiye etmem.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #2 Normalde tamamen kapanmaz harici virüs programı ile yerini ona bırakır. Defender Control kapatır ama tavsiye etmem. Artı 0 Eksi Çözüm
Normalde tamamen kapanmaz harici virüs programı ile yerini ona bırakır. Defender Control kapatır ama tavsiye etmem.
4 453493 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2019 Mesajlar 1.356 Makaleler 2 Çözümler 4 7 Temmuz 2023 #3 Yener K. dedi: Normalde tamamen kapanmaz harici virüs programı ile yerini ona bırakır. Defender Control kapatır ama tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Optimizer yöntemi daha güvenilir geliyor. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Normalde tamamen kapanmaz harici virüs programı ile yerini ona bırakır. Defender Control kapatır ama tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Optimizer yöntemi daha güvenilir geliyor.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #4 453493 dedi: Optimizer yöntemi daha güvenilir geliyor. Genişletmek için tıkla... Önemli olan bu servis kapatılırsa bazı hatalar da verebiliyor. Yoksa kapatmak mümkün. Artı 0 Eksi
453493 dedi: Optimizer yöntemi daha güvenilir geliyor. Genişletmek için tıkla... Önemli olan bu servis kapatılırsa bazı hatalar da verebiliyor. Yoksa kapatmak mümkün.
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #5 DefenderControl ile kapatabilirsiniz. (Bu programi her tekrar Windows kurdugumda calistiriyorum. Malwarebytes bu programi calistirdiktan sonra birkac tane memory virusu algiliyor. Diger tum antiviruslerle de taratiyorum baska bir sey cikmiyor.) Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
DefenderControl ile kapatabilirsiniz. (Bu programi her tekrar Windows kurdugumda calistiriyorum. Malwarebytes bu programi calistirdiktan sonra birkac tane memory virusu algiliyor. Diger tum antiviruslerle de taratiyorum baska bir sey cikmiyor.)
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 7 Temmuz 2023 #6 Kill Switch TR dedi: Antimalware Service Executable bu yazlımı kapatmak istiyorum fakat ne yaparsam yapayım, ne kapanıyor ne de azalıyor. Bu yazılımı nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Defender servisi diye biliyorum. Ya hizmeti devre dışı bırakacasın ya da Defender ve dosyalarını tamamen kod yazarak kaldıracaksın. Artı 0 Eksi
Kill Switch TR dedi: Antimalware Service Executable bu yazlımı kapatmak istiyorum fakat ne yaparsam yapayım, ne kapanıyor ne de azalıyor. Bu yazılımı nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Defender servisi diye biliyorum. Ya hizmeti devre dışı bırakacasın ya da Defender ve dosyalarını tamamen kod yazarak kaldıracaksın.