- Makaleler
- 2
Selam ben oyun oynuyorum ve oyun kasmaya başladı. Görev yöneticisini açtım ve ekteki gibi 625 MB kullanıyor zaten virüs programı kullanıyorum Defender'ı kapattım olmadı nasıl yapabilirim?
En azından RAM bellek kullanımını düşürmek için koruyucunun gerçek zamanlı korumanın bulunduğu ayarların oradan tüm tikleri kaldırın. Çok lanet bir şey bazen de disk kullanımını %100 yaparakta gösteriyor kendisi.
Zaten virüs kullanıyorsanız ondandır.
Windows Defender yerine başka bir antivirüs yazılımı kullanabilirsiniz. Kaspersky Security Cloud Free öneririm.
Kaspersky Security Cloud Free'de Kullandığım Ayarlar
Kaspersky Security Cloud - Free (eski adıyla Kaspersky Free), Kaspersky tarafından sunulan ve sunulduğu platformlar içerisinde temel antivirüs korumasını sağlayan ücretsiz bir üründür. Aşağıdaki bağlantıdan Kaspersky Security Cloud - Free'yi indirip kullanmaya başlayabilirsiniz. [URL...www.technopat.net
Zaten kullanıyorum. Ama Defender buşuna kastırıyor cihazımı.
Lanet olası uygulama 2 senemi verdim daha da kapatamadım laneti devre dışı bırakmak fayda etmiyor virüsün ta kendisi zaten.
Kendini sistem dosyası gibi gösteren bir virüs.
Bilgisayarımda hem Kaspersky hem de Comodo firewall var ve Defender devre dışı.
Şu zıkkım yüzünden anakart, HDD ve SSD değiştireceğim muhtemelen.
@epic games kullanıcısı, başka bir antivirüs yazılımı yüklediğinde Windows Defender'ın kapatılması gerekirdi. Nereden devre dışı bırakmaya çalışıyorsun?
@epic games kullanıcısı, başka bir antivirüs yazılımı yüklediğinde Windows Defender'ın kapatılması gerekirdi. Nereden devre dışı bırakmaya çalışıyorsun?
Gerçek zamanlı korumayı kapattığınız da düzeliyor mu?
Hocam bir de şuna bakın: [Çözüm] Windows 10 Windows Defender'ı Tamamen Kapatma - Technopat Sosyal
En azından RAM bellek kullanımını düşürmek için koruyucunun gerçek zamanlı korumanın bulunduğu ayarların oradan tüm tikleri kaldırın. Çok lanet bir şey bazen de disk kullanımını %100 yaparakta gösteriyor kendisi.
Zaten kullanıyorum.Ama defender buşuna kastırıyor cihazımı.Windows Defender yerine başka bir antivirüs yazılımı kullanabilirsiniz. Kaspersky Security Cloud Free öneririm.
Kaspersky Security Cloud - Free (eski adıyla Kaspersky Free), Kaspersky tarafından sunulan ve sunulduğu platformlar içerisinde temel antivirüs korumasını sağlayan ücretsiz bir üründür. Aşağıdaki bağlantıdan Kaspersky Security Cloud - Free'yi indirip kullanmaya başlayabilirsiniz. [URL...www.technopat.net
Hangisini? Defender bir başka antivirüs yüklü iken aktif kalmaz, belli ki bir şeyler ters gitmiş.Zaten kullanıyorum.
Biraz yüksek bir kullanım
Hangisini? Defender bir başka antivirüs yüklü iken aktif kalmaz, belli ki bir şeyler ters gitmiş.
Lanet olası uygulama 2 senemi verdim daha da kapatamadım laneti devre dışı bırakmak fayda etmiyor virüsün ta kendisi zaten.
Kendini sistem dosyası gibi gösteren bir virüs.
Bilgisayarımda hem Kaspersky hem de Comodo firewall var ve Defender devre dışı.
Şu zıkkım yüzünden Anakart, HDD ve SSD değiştireceğim muhtemelen.
Zaten kullanıyorum.Ama defender buşuna kastırıyor cihazımı.
Windows Defender yerine başka bir antivirüs yazılımı kullanabilirsiniz. Kaspersky Security Cloud Free öneririm.
Zaten virüs kullanıyorsanız ondandır.
Anlamadım.Zaten virüs kullanıyorsanız ondandır.
Bu fotoğrafları ne için gönderdiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.