11 tane virüs buldu ve hepsini sildim. Formata gerek var mı?Olmaz.
Onlar buldukları bulmadıkları ne olacak? Garanti olsun dersen mümkünse yedek almadan tertemiz format atmak.11 tane virüs buldu ve hepsini sildim. Formata gerek var mı?
Malwarebytes ile tarattım ve 11 tane virüs buldu bunların kimisi sadece risk iken 1-2 tanesi kesin olarak virüstü. O zaman anti virüs programı ne işe yarıyor?Onlar buldukları bulmadıkları ne olacak? Garanti olsun dersen mümkünse yedek almadan tertemiz format almak.
Hocam virüs programı dediğiniz şey ahım şahım bi şey değil. Virüs sektörü her daim daha önde olacaktır bu konuda çok fazla yapabilecekleri bir şey yok. Basit şeyleri önlüyorlar. Kaspersky en idealiMalwarebytes ile tarattım ve 11 tane virüs buldu bunların kimisi sadece risk iken 1-2 tanesi kesin olarak virüstü. O zaman anti virüs programı ne işe yarıyor?
Malwarebytes ile tarattım ve 11 tane virüs buldu bunların kimisi sadece risk iken 1-2 tanesi kesin olarak virüstü. O zaman anti virüs programı ne işe yarıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.