Antivirüs önerisi

Antivirus Önerisi

• Avast Premium Security

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    18

MehmetA01

Centipat
Merhaba. Bu ay sonu bir antivirüs almayı düşünüyorum. Çünkü indirdiğim dosyalar biraz riskli yerlerden iniyor ancak Kaspersky ve BitDefender arasında kaldım. Kaspersky alman ve Amerikan dairelerinde yasaklanmış geçenlerde bir alman istihbaharatçı Kaspersky kullanmayın diye uyarıyordu ancak ben bir de bilenlere danışayım dedim. Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar, Kaspersky mı yoksa başka bir alternatif var mı aklınızda?

Kaspersky. Dediğiniz duruma gelirsek her ülke bizim kullandığımız her cihaz üzerinden zaten yeterince istihbarat topluyor. Çok takılma.
Nereden biliyorsunuz -bütün ülkelerin veri topladığını- bir deliliniz varsa görmek isteriz bu söylediklerinize Türkiyeyi de dahil ediyor musunuz başkalarının verilerini mi çalıyoruz yani?

Nereden biliyorsunuz -bütün ülkelerin veri topladığını- bir deliliniz varsa görmek isteriz bu söylediklerinize Türkiyeyi de dahil ediyor musunuz başkalarının verilerini mi çalıyoruz yani?
Sizin çalmadığını kanıtlayacak bir deliliniz var ise size hak veririm. Ülkeler gizli olarak zaten bizleri gözetler. Çıkıp da "Biz sizi gözetliyoruz, haberiniz olsun." demiyorlar tabii ki. Buna en iyi örnek MİT'in telefonları dinleme örneğidir.
Bkz.:https://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/mit-ankesorlu-telefonlari-dinliyor-haberi-31261

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…