Antivirüs önerisi

Esetin ücretsiz sürümü bulunmamaktadır. Avast ve Malwarebytes ise gerçek zamanlı koruma alanında iyi iş çıkaran programlar değildir. Bu noktada ücretsiz AV kullanımı için kesinlikle Bitdefender öneririm. Tabii sizin kararınız.

@slim14
Hocam bitdefender indirdim Allah razı olsun sizden virus buldu halledeceğim şimdi.

ESET'in ücretsiz sürümü bulunmamaktadır. Avast ve Malwarebytes ise gerçek zamanlı koruma alanında iyi iş çıkaran programlar değildir. Bu noktada ücretsiz AV kullanımı için kesinlikle Bitdefender öneririm. Tabii sizin kararınız.

@slim14

Malwarebytes ücretsiz değildir.
ESET ücretsiz değildir.
Artık Kaspersky'da ücretsiz değildir.
Avast çok başarılı değildir ve reklamlıdır.
Bitdefender iyidir.
Windows Defender mecbur kalırsak ideal(güvenlik duvarı kapalı hali)

Malwarebytes ücretsiz değildir.
ESET ücretsiz değildir.
Artık Kaspersky'da ücretsiz değildir.
Avast çok başarılı değildir ve reklamlıdır.
Bitdefender iyidir.
Windows Defender mecbur kalırsak ideal(güvenlik duvarı kapalı hali)

Aynı şeyi dedim ben de, farklı bir şey dememişiz :D (MBAM ücreti hariç).

Son düzenleyen: Moderatör:
Troll falan mısın sen? Sürekli aynı çöpü önerip duruyorsun. Gidip baktım. İnternetteki hazır reverse shell kodunu bir tur obfuscate edince bile yakalayamıyor. Yeter artık, önerip durma şu çöpü.
Ben de anlamadım. Neye dayanarak öneriyor acaba? Kaç defa denk geldim önerisine. Dandik dandik yazılımları önermeyi bıkmadılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
ClamWin iyidir. Ücretsiz ve hafif ayrıca.
İlla ClamWin gibi açık kaynak çözüm kullanacak ise sanal makinede benimkiyle analiz etsin bin kat daha iyi.

Ya kendini testlerle kanıtlamış antivirüsleri bile önerirken içimizde şüphe kalıyor sen hangi verilere dayanarak clamwin öneriyorsun anlamış değilim.
Açık kaynak diye öneriyor adam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı