Antivirüs önerisi

Hocam komik olmayın Avast'ın yapmadığı şey yok.
Kendini virüs olarak görmesi, kalıntılarının çok zor silinmesi, verileri satması buna dahil.

Eğer bu kadar hassassanız antivirüse gerek yok Windows Güvenliği ile devam edin hiçbir antivirüs'de bunu garantisi yok.

Eğer bu kadar hassassanız antivirüse gerek yok Windows Güvenliği ile devam edin hiçbir antivirüs'de bunu garantisi yok.
Bilgisayarım virüsten HDD krizi geçirirken Avast kocaman yazıyla korunuyorsunuz yazıyordu ondan sonra bir daha kullanmadım zaten reklamlarını her yere koymaya çalışan bir firmadan ne beklersin ki?

Bilgisayarım virüsten HDD krizi geçirirken Avast kocaman yazıyla korunuyorsunuz yazıyordu ondan sonra bir daha kullanmadım zaten reklamlarını her yere koymaya çalışan bir firmadan ne beklersin ki?
Merhaba reklamlarını her yere koymaya çalışmak doğal bir şey bir yazılımı bununla ölçmek doğru değil şahsen.

Malwarebytes'i neden kullanmıyorsun.

Eğer bu kadar hassassanız antivirüse gerek yok Windows güvenliği ile devam edin hiçbir antivirüs'de bunu garantisi yok.

Zaten antivirüs kullanmıyorum Firefox+HTTPS everywhere+Adguard işimi görüyor. Tehlikeli bir dosya edinmeden önce Adwclearner ve Emsisoft Free'nin portable versiyonunu kullanıyorum.

Bir virüs geliştiricisi olmakla beraber sizlere önerim Anti virüse yakalanmayan bir dosya Cleaner veya basit bir booster programının sistemine de yakalanmaz. Bu sebeple en iyisi kendi tecrübelerinizle dosyaları anlamanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…