Evet var.Hocam Norton içinde Firewall var mı?
Aklıma Sana reklamı geldi.![]()
Evet var.Hocam Norton içinde Firewall var mı?
Aklıma Sana reklamı geldi.![]()
Hocam komik olmayın Avast'ın yapmadığı şey yok.
Kendini virüs olarak görmesi, kalıntılarının çok zor silinmesi, verileri satması buna dahil.
Bilgisayarım virüsten HDD krizi geçirirken Avast kocaman yazıyla korunuyorsunuz yazıyordu ondan sonra bir daha kullanmadım zaten reklamlarını her yere koymaya çalışan bir firmadan ne beklersin ki?Eğer bu kadar hassassanız antivirüse gerek yok Windows Güvenliği ile devam edin hiçbir antivirüs'de bunu garantisi yok.
Merhaba reklamlarını her yere koymaya çalışmak doğal bir şey bir yazılımı bununla ölçmek doğru değil şahsen.Bilgisayarım virüsten HDD krizi geçirirken Avast kocaman yazıyla korunuyorsunuz yazıyordu ondan sonra bir daha kullanmadım zaten reklamlarını her yere koymaya çalışan bir firmadan ne beklersin ki?
Arkadaşlar Malwarebytes gibi sadece istediğim zaman açıp tarama yapacağım bir antivirüs programı arıyorum, ESET kullandım ancak sanki PC'yi yavaşlatıyormuş gibi his veriyor.
Sistem özelliklerim:
16 GB RAM.
Ryzen 5 2600X.
1660 Super.
512 GB M.2 SSD + 1 TB HDD.
Eğer bu kadar hassassanız antivirüse gerek yok Windows güvenliği ile devam edin hiçbir antivirüs'de bunu garantisi yok.
Her yere reklamını yapıyorsun madem sağlam yazılım yap.Merhaba reklamlarını her yere koymaya çalışmak doğal bir şey bir yazılımı bununla ölçmek doğru değil şahsen.
Malwarebytes'i neden kullanmıyorsun.
VirusTotal bana çok yardımcı oluyor.Bir virüs geliştiricisi olmakla beraber sizlere önerim Anti virüse yakalanmayan bir dosya Cleaner veya basit bir booster programının sistemine de yakalanmaz. Bu sebeple en iyisi kendi tecrübelerinizle dosyaları anlamanız lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.