Antivirüs önerisi

Eğer bu kadar hassassanız antivirüse gerek yok Windows Güvenliği ile devam edin hiçbir antivirüs'de bunu garantisi yok.
Bilgisayarım virüsten HDD krizi geçirirken Avast kocaman yazıyla korunuyorsunuz yazıyordu ondan sonra bir daha kullanmadım zaten reklamlarını her yere koymaya çalışan bir firmadan ne beklersin ki?

Bilgisayarım virüsten HDD krizi geçirirken Avast kocaman yazıyla korunuyorsunuz yazıyordu ondan sonra bir daha kullanmadım zaten reklamlarını her yere koymaya çalışan bir firmadan ne beklersin ki?
Merhaba reklamlarını her yere koymaya çalışmak doğal bir şey bir yazılımı bununla ölçmek doğru değil şahsen.
Arkadaşlar Malwarebytes gibi sadece istediğim zaman açıp tarama yapacağım bir antivirüs programı arıyorum, ESET kullandım ancak sanki PC'yi yavaşlatıyormuş gibi his veriyor.

Sistem özelliklerim:
16 GB RAM.
Ryzen 5 2600X.
1660 Super.
512 GB M.2 SSD + 1 TB HDD.

Malwarebytes'i neden kullanmıyorsun.

Eğer bu kadar hassassanız antivirüse gerek yok Windows güvenliği ile devam edin hiçbir antivirüs'de bunu garantisi yok.

Zaten antivirüs kullanmıyorum Firefox+HTTPS everywhere+Adguard işimi görüyor. Tehlikeli bir dosya edinmeden önce Adwclearner ve Emsisoft Free'nin portable versiyonunu kullanıyorum.

Bir virüs geliştiricisi olmakla beraber sizlere önerim Anti virüse yakalanmayan bir dosya Cleaner veya basit bir booster programının sistemine de yakalanmaz. Bu sebeple en iyisi kendi tecrübelerinizle dosyaları anlamanız lazım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı