Antivirüs olmadan bilgisayar kullanılır mı?

JustDaimon

Kilopat
Yer
Türkiye
Arkadaşlar antivirüslerden gerçekten çok bıktım, aşırı sorun yaratıyorlar. Birisi interneti yavaşlatıyor birisi sürekli arkada tarama güncelleme yapmaya çalışıyor bir diğeri açılış hızını 10 saniye yavaşlatıyor. Bir ton sorun yaşıyorum kaliteli hızlı çalışan bir antivirüs bulamadım. Hiçbir antivirüs olmadan kullanmam mümkün müdür?

Arkadaşlar antivirüslerden gerçekten çok bıktım, aşırı sorun yaratıyorlar. Birisi interneti yavaşlatıyor birisi sürekli arkada tarama güncelleme yapmaya çalışıyor bir diğeri açılış hızını 10 saniye yavaşlatıyor. Bir ton sorun yaşıyorum kaliteli hızlı çalışan bir antivirüs bulamadım. Hiçbir antivirüs olmadan kullanmam mümkün müdür?

İndirdiğiniz şeylere dikkat ederseniz tabii ki de kullanılır.

Defender normal bir kullanıcı için gayet yeterli. Crack kullanmadığınız sürece defender yetecektir.

Evet kullanılır. Fakat tek bir şartı var. Virüslerin çalışma mantığını, nerelerden bulaşabileceğini, gezindiğin web sitelerinin temiz olmasını veya zararlı bir Javascript kodu barındırmadığını vs. bir ton şeyi biliyorsan kullanılır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı