Antivirüs olmadan bilgisayar kullanılır mı?

Linux bilgisayarlarda gönül rahatlığı ile kullanılır. Windows bilgisayarlarda da kullanılır ancak virüs konusunda Linux'a göre oldukça korumasız. Kullanabilirsiniz. Ancak virüs bulaşma ihtimali çok yüksek olur. Ki zaten Windows Defender'in de çok iyi koruduğu söylenemez.

Arkadaşlar antivirüslerden gerçekten çok bıktım, aşırı sorun yaratıyorlar. Birisi interneti yavaşlatıyor birisi sürekli arkada tarama güncelleme yapmaya çalışıyor bir diğeri açılış hızını 10 saniye yavaşlatıyor. Bir ton sorun yaşıyorum kaliteli hızlı çalışan bir antivirüs bulamadım. Hiçbir antivirüs olmadan kullanmam mümkün müdür?

Ben antivirüsü geçtim güvenlik duvarını bile kapattım Windows lisansı program ile indirdiğim için ha bire uyarı geliyor diye. Kapattım hiç sorun yaşamadım önüme gelen her şeyi indirmediğim için.

Arkadaşlar antivirüslerden gerçekten çok bıktım, aşırı sorun yaratıyorlar. Birisi interneti yavaşlatıyor birisi sürekli arkada tarama güncelleme yapmaya çalışıyor bir diğeri açılış hızını 10 saniye yavaşlatıyor. Bir ton sorun yaşıyorum kaliteli hızlı çalışan bir antivirüs bulamadım. Hiçbir antivirüs olmadan kullanmam mümkün müdür?

Kullanılır diyenler kendini kandırmasın. Windows ise kullanmanız gerek, Linux ise bir sorun olmaz. Ben bile şifre çalabiliyorum.

Kullanılır.

Ayrıca tam yazacaktım ki zaten yazıldığını gördüm.

ESET çok hafiftir. Hurdacının almayacağı sistemimde varlığını hissettirmezdi.

Yaptigin isi bilmen gerek ve bu konuyu actigin icin bilmedigini sayiyorum, bilgilendirici videolar izle arastirma yap virus nasıl bulasir diye. Gunumuzdede virus yemek kolay bir is degil hani bayağı aptal olmak gerekiyor. RAT falan nasıl atilir nasıl yenilir (afiedle) mantigini cozun gelin cevabi bulursunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı