Antivirüs program önerisi

Kasper kullandım McAfee de ki VPN+web advisor+ parola yöneticisi+ gerçek zamanlı koruma daha iyi üstelik kasper de file shredder da yok.

Son düzenleme:
Kaspersky şu an en iyisi hocam ücretli olarak.

Cidden bu sitelere bakarak mı daha üstün oluyor? Kaspersky daha üstün tabii ki.

Kaspersky şu an en iyisi hocam ücretli olarak.

Cidden bu sitelere bakarak mı daha üstün oluyor? Kaspersky daha üstün tabii ki.

Yıllardır kullanıyorum arkadaşa testler yolladım sadece.

Kaspersky abartılan ama işe yaramayan bir antivirüsten başka bir şey değil Avast'tan bir farkı yok.

Kasper kullandım McAfee de ki VPN+web advisor+ parola yöneticisi+ gerçek zamanlı koruma daha iyi üstelik kasper de file shredder da yok.
mcafe kötü ya eski pcde almiştik hiç beğenmedim yeni pc topladim kasperk aldim memunum

Mcafe kötü ya eski PC'de almiştik hiç beğenmedim yeni PC topladim kasperk aldim memunum.

Ben de kasper kullanırken mining virüsü yemiştim ve bulamamıştı o günden beri kasper önermiyorum. Üstelik Total protection sürü müydü ve sadexe bir siteye tıklamayla virüsü yedim. O bulamadığı virüsü de McAfee ile sildim o günden beri lisanslı kullanıyorum.

Ve o virusü McAfee mi buldu hocam?

Evet McAfee ve IObit malwarefighter ile toplamda 4 virüs temizledim Kaspersky ise hiçbir şey bulamamıştı taramada. Abartıldığını düşünüyorum forumda bende forumun gazıyla almıştım ve virüs yemiştim 3 gün uğraştırmıştı.

Ekran görüntüsü 2023-08-09 180812.png
Ekran görüntüsü 2023-08-09 180822.png

Kaspersky kötü mü şimdi?

Evet McAfee ve IObit malwarefighter ile toplamda 4 virüs temizledim Kaspersky ise hiçbir şey bulamamıştı taramada. Abartıldığını düşünüyorum forumda bende forumun gazıyla almıştım ve virüs yemiştim 3 gün uğraştırmıştı.
Bitdefender virüsü kaçırsa "Bitdefender çok kötü önermiyorum, almayın" diyeceksin galiba bu sefer.

Yahu sanki AV'ler tüm virüsleri engelleyebiliyor. Birinin bulamadığını diğeri bulur. Diğerinin bulamadığını bir başkası bulur. Döngü gibi bir şey bu. Sizde önünüze gelen her exe yi açmayacaksınız kardeşim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı