Antivirüs program önerisi

Eki Görüntüle 1896133Eki Görüntüle 1896134

Kaspersky kötü mü şimdi?

BitDefender virüsü kaçırsa "BitDefender çok kötü önermiyorum, almayın" diyeceksin galiba bu sefer.

Yahu sanki Av'ler tüm virüsleri engelleyebiliyor. Birinin bulamadığını diğeri bulur. Diğerinin bulamadığını bir başkası bulur. Döngü gibi bir şey bu. Sizde önünüze gelen her exe yi açmayacaksınız kardeşim.

Exe değil yalnız ben sadece sponsorlu siteye tıkladım ve 3 dosya indi benden izinsiz web koruması da çöp yani 😂

Aynı durumu BitDefender veya ESET'te yaşasaydınız tepkiniz ne olurdu çok merak ettim.

Test fotoğrafını paylaştım. Web koruması sonucunu.

6 yıldır BitDefender'da başıma hiç böyle bir şey gelmedi veya ESET'te ama 2 aylık Kaspersky deneyimimde olan şey 😀

Yaklaşık 2 yılda McAfee oluyor kullanalı kaç tane virüs patlattı şu ana kadar bir problemini görmedim.

6 yıldır BitDefender'da başıma hiç böyle bir şey gelmedi veya ESET'te ama 2 aylık Kaspersky deneyimimde olan şey 😀

Yaklaşık 2 yılda McAfee oluyor kullanalı kaç tane virüs patlattı şu ana kadar bir problemini görmedim.
Bende 6 yıldır Kaspersky kullanıyorum hiç böyle bir şey başıma gelmedi. Envai çeşit maç izleme sitesine, phishing sitesine girdim hepsini engelledi.

Kasper kullandım McAfee de ki VPN+web advisor+ parola yöneticisi+ gerçek zamanlı koruma daha iyi üstelik kasper de file shredder da yok.

Kaspersky'de file shredder var.

kasper de file shredder da yok.
Yanlış bilgi vermeyin. Üstelik güvenlik bilginiz zayıf zaten. Bari biraz araştırma yapıp öneride bulunun.
Ekran görüntüsü 2023-08-10 110257.png

Kaspersky şu an en iyisi hocam ücretli olarak.

Cidden bu sitelere bakarak mı daha üstün oluyor? Kaspersky daha üstün tabii ki.
Kaspersky güvenlik testlerinde daha üstün zaten McAfee'den.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı