Antivirüs programı önerisi

En güvenli en iyi antivirüs sizsiniz, güvenmediğiniz ya da bilmediğiniz dosya indirene kadar.
Kimse farkında olarak virüs indirmez. İşler artık eskisi gibi '' Aaa virüs bulaşmış hemen sil butonuna basayım da silsin'' gibisnden işlemiyor.
Umarım şakadır.

Antivirüsü crackli kullanmak? 🤣 Sözde korunmak için kuruyorsunuz daha beter zarardasınız haberiniz yok hocam.
Ücretli birşeyi ücretsiz indirirken hedefin her zaman biz olduğu fikrine katılıyor musunuz?

Ücretli bir şeyi ücretsiz indirirken hedefin her zaman biz olduğu fikrine katılıyor musunuz?
Anlayamadım. Hedef zaten siz veya bilgileriniz değil artık, günümüzde saldırganlar sizi umursamıyor bile. Onlar için sizler ve bizler sadece köle bir istemciyiz.

İster sizleri satarlar, ister bilgi çalarlar, ister üstünüzden suç işleyerek kendilerini gizlerler. Sonra da kabak size patlar, saldırgan yoluna devam eder.

Bence de McAfee. ya da esetide kullanabilirsin.

Ortalama kullanıcı için Windows Defender bence yeterlidir. Ben orta ölçekli işletmemde Norton kullanıyorum. (IT'ci arkadaşlar önerdiler aldık. Kamyonla para veriyoruz iyidir inşallah)

Bunun dışında 5 sene önce Karspersky kullanmış ve sistemimi çok yoruduğu için vazgeçmiştim. Ancak bu sitede Karspesky'e karşı duygusal bir yatkınlık var sanırsam. Bir bildikleri vardır diyorum.

Kimse farkında olarak virüs indirmez. İşler artık eskisi gibi " AAA virüs bulaşmış hemen sil butonuna basayım da silsin" gibisinden işlemiyor.

Hocam bilmediğiniz bir siteden crackli oyunu 2KB indirerek farkında olmamak düşündürücü🤔 . İndirdiğiniz şeylere dikkat ederek indirirseniz antivirüse gerek yok. Şahsen ben böyle düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı