google' a kaspersky free yazın ücretsiz versiyonu gayet iyi..kaspersky indirdiğimi hatırlıyorum fakat 1 haftalık süre tanımlıyor diye biliyorum free kullanabileceğim bi antivirüs varmıdır
google' a kaspersky free yazın ücretsiz versiyonu gayet iyi..kaspersky indirdiğimi hatırlıyorum fakat 1 haftalık süre tanımlıyor diye biliyorum free kullanabileceğim bi antivirüs varmıdır
yani en iyi ve güvenli olabileceğim şekil Kaspersky ve Malwarebytes dimi çoğu kişide kaspersky demiş zatenMuadillerinin yanında sönük kalıyor ve bana kalırsa güvenilir değil ayrıca Malwarebytes'ı sadece tarama için kullan ve tarama yapmadığın zaman açma eğer dediklerimi yaparsan bilgisayarın donmaz.
Kaspersky indirdiğimi hatırlıyorum fakat 1 haftalık süre tanımlıyor diye biliyorum Free kullanabileceğim bir antivirüs var mıdır?
Yani en iyi ve güvenli olabileceğim şekil Kaspersky ve Malwarebytes değil mi çoğu kişide Kaspersky demiş zaten.
tamamdır teşekkür ederim ve son olarak kaspersky ücretsiz indiricem 30 gün süremmi olucak yoksa sınırsız mıParayla satılan Kaspersky'da ki özelliklerin çoğu Free'de de var ayrıca 30 günlük deneme veriyor.
Evet o iki programı gözün kapalı yükleyebilirsin ikisi de verilerini saklayan ve alanlarında başarılı firmalar.
Ben windows bilgisayarımda yıllardır kaspersky free kullanıyorum halada kullanmaktayım gayet yeterli genel kullanım için. Ha siz çok derin yerlerde surf yapıyorsunuzdur orasını bilemiyorum..yani en iyi ve güvenli olabileceğim şekil Kaspersky ve Malwarebytes dimi çoğu kişide kaspersky demiş zaten
Tamamdır teşekkür ederim ve son olarak Kaspersky ücretsiz indireceğim 30 gün süremmi olacak yoksa sınırsız mı?
tamamdır çok teşekkür ediyorum kasper ve malware indiricem sizin tavsiyenizle30 gün deneme programı kullanırsın sonra ise seni ücretsiz versiyona aktarır.
Tamamdır çok teşekkür ediyorum kasper ve malware indireceğim sizin tavsiyenizle.
tamamdır teşekkür ederimBu arada Kaspersky Malwarebytes'a uyumsuz diyebilir derse pek umursama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.