Arkadaşlar benim Kaspersky bozulduğu için antivirüs arıyorum. Ne önerirsiniz? BitDefender var hiç denemedim. Avast ve AVG zaten çöp.
Kaspersky bozulması ne hocam?![]()
Sanirim Windows 11'e gectiginiz icin Kaspersky calismiyor. Arkadasimin basina gelmisti. Temiz kurulum yaparsaniz calisacaktir. Malwarebytes oneririm bir de Kaspersky ile beraber.
Kaspersky Premium öneririm. Sınırsız VPN gibi bir sürü ek özellik var. 210 TL civarı:
Kaspersky Premium Antivirus sınırsız VPN ile | Kaspersky
Kaspersky Premium, sınırsız VPN, anti-malware, güvenlik duvarı, parola yöneticisi, ebeveyn denetimleri ve kimlik koruması ile gelişmiş antivirüs koruması sunar. Casus yazılım, fidye yazılımı, kimlik avı ve daha birçok tehdide karşı kendinizi koruyun.www.kaspersky.com.tr
Kaspersky Free de kullandım. Ondan da memnundum.90 günlük deneme lisansı çalışmıyor artık.
Windows 11 kullanıyorum eskiden hiç yaşamıyordum böyle bir şey Kaspersky'i sil yükle yaptığımda bile sorunsuz çalışıyordu Windows 10'dayken.
Hocam Free olarak bakıyorum da Kaspersky Free mi yoksa BitDefender Free mi önerirsiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.