Antivirüs programı önerisi

670065

Decapat
Arkadaşlar benim Kaspersky bozulduğu için antivirüs arıyorum. Ne önerirsiniz? BitDefender var hiç denemedim. Avast ve AVG zaten çöp.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky Premium öneririm. Sınırsız VPN gibi bir sürü ek özellik var. 210 TL civarı:

Sanirim Windows 11'e gectiginiz icin Kaspersky calismiyor. Arkadasimin basina gelmisti. Temiz kurulum yaparsaniz calisacaktir. Malwarebytes oneririm bir de Kaspersky ile beraber

Kaspersky bozulması ne hocam? :D

90 günlük deneme lisansı çalışmıyor artık.

Sanirim Windows 11'e gectiginiz icin Kaspersky calismiyor. Arkadasimin basina gelmisti. Temiz kurulum yaparsaniz calisacaktir. Malwarebytes oneririm bir de Kaspersky ile beraber.

Windows 11 kullanıyorum eskiden hiç yaşamıyordum böyle bir şey Kaspersky'i sil yükle yaptığımda bile sorunsuz çalışıyordu Windows 10'dayken.

Kaspersky Premium öneririm. Sınırsız VPN gibi bir sürü ek özellik var. 210 TL civarı:

Hocam Free olarak bakıyorum da Kaspersky Free mi yoksa BitDefender Free mi önerirsiniz?

Son düzenleme:
90 günlük deneme lisansı çalışmıyor artık.

Windows 11 kullanıyorum eskiden hiç yaşamıyordum böyle bir şey Kaspersky'i sil yükle yaptığımda bile sorunsuz çalışıyordu Windows 10'dayken.

Hocam Free olarak bakıyorum da Kaspersky Free mi yoksa BitDefender Free mi önerirsiniz?
Kaspersky Free de kullandım. Ondan da memnundum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı