500 mb civarı ram tüketiyor. Ayrıca kullanımda gözle görülür fark oluyor. İyi bir işlemci ve iyi bir ssd ile ve 16 veya 32 gb ram ile kullanılabilir. Benim i5 2500 işlemcimi biraz yordu. Kaspersky free önerimdir. Premium ile pek farkı yok.
Avast virüslü mü? Hocam daha Cclenaer'ın av olmadığını bilmiyorsunuz ve Avast'a virüs diyorsunuz. Bu senenin av comparavities sonuçlarında oldukça da iyi sıralama yapan bir av Avast. Sisteme boş yük bindirmiyor, kullanımları da az. Güzel bir av olduğunu düşünüyorum.
500 mb civarı ram tüketiyor. Ayrıca kullanımda gözle görülür fark oluyor. İyi bir işlemci ve iyi bir ssd ile ve 16 veya 32 gb ram ile kullanılabilir. Benim i5 2500 işlemcimi biraz yordu. Kaspersky free önerimdir. Premium ile pek farkı yok.
Aslında ben Defender kullanıyorum ilk defa crack falan yükliyicekseniz Kaspersky falan kullanıp sonra Defender'a da geçebilirsiniz şahsen bilinçli olup olmamak önemli. Her antivirüs sizi %100 koruyucak diye bir şey yok.
Aslında ben Defender kullanıyorum ilk defa crack falan yükliyicekseniz Kaspersky falan kullanıp sonra Defender'a da geçebilirsiniz şahsen bilinçli olup olmamak önemli. Her antivirüs sizi %100 koruyucak diye bir şey yok.
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.