Windowsmeraklısı
Picopat
MBAM Anti Malware programı Anti-Virüs değil. Kullanmanızı önermem.Malwarebytes. Bunu kullandım ama çok anlamadım değişik bir şey.
MBAM Anti Malware programı Anti-Virüs değil. Kullanmanızı önermem.Malwarebytes. Bunu kullandım ama çok anlamadım değişik bir şey.
500 mb civarı ram tüketiyor. Ayrıca kullanımda gözle görülür fark oluyor. İyi bir işlemci ve iyi bir ssd ile ve 16 veya 32 gb ram ile kullanılabilir. Benim i5 2500 işlemcimi biraz yordu. Kaspersky free önerimdir. Premium ile pek farkı yok.Hocam Bitdefender kullanmıştım 1 sene önce %2 falan kullanıyor CPU
Onu bedava olarak tarama amaçlı kullanın.Malwarebytes. Bunu kullandım ama çok anlamadım değişik bir şey.
Avast virüslü mü? Hocam daha Cclenaer'ın av olmadığını bilmiyorsunuz ve Avast'a virüs diyorsunuz. Bu senenin av comparavities sonuçlarında oldukça da iyi sıralama yapan bir av Avast. Sisteme boş yük bindirmiyor, kullanımları da az. Güzel bir av olduğunu düşünüyorum.
Aynen @Mucize Kartal hocam doğru söylüyor, bende eskiden AVG kullanıyordum, şimdi Avast'a geçtim.500 mb civarı ram tüketiyor. Ayrıca kullanımda gözle görülür fark oluyor. İyi bir işlemci ve iyi bir ssd ile ve 16 veya 32 gb ram ile kullanılabilir. Benim i5 2500 işlemcimi biraz yordu. Kaspersky free önerimdir. Premium ile pek farkı yok.
Onu bedava olarak tarama amaçlı kullanın.
Bende avast kullanıyorum. Sattığı veriler pek önemsenicek veri değil. Ayrıca bakan vs değilseniz sattığı veriler sizi etkilemez.Avast, Kullanıcı Verilerini Toplayarak Åirketlere Satıyor
Bir göz atmanızı tavsiye ederim.
Avg mi?Aynen @Mucize Kartal hocam doğru söylüyor, bende eskiden AVG kullanıyordum, şimdi Avast'a geçtim.![]()
Aslında ben Defender kullanıyorum ilk defa crack falan yükliyicekseniz Kaspersky falan kullanıp sonra Defender'a da geçebilirsiniz şahsen bilinçli olup olmamak önemli. Her antivirüs sizi %100 koruyucak diye bir şey yok.
Aynen ya, EİCAR Dosyasında bugda kalıyordu.Onun nazı çekilmiyor çok bugda kalıyor.
Yok hocam türkçe, buradan indirebilirsiniz:Kaspersky Anti-Virüs Türkçe değil galiba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.