Antivirüs programı önerisi

BOZKURT55

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 5 5600 İŞLEMCİ MSI A520M-A PRO ANAKART NVİDİA GEFORCE 4060 Tİ 16GB EKRAN KARTI 1 TB SSD 16 GB RAM
Meslek
Elektrik Bakım Ustası
Selamlar, bilgisayarıma antivirüs programı kurmak istiyorum önerebileceğiniz antivirüs programları nelerdir?

Not: Mesela bilgisayara USB taktığım da algılayacak virüs taraması yapacak ama virüslü dosyayı silmeyecek önemli dosyaları silsin istemem sadece temizleyecek bir program olmasını istiyorum.

Selamlar, bilgisayarıma antivirüs programı kurmak istiyorum önerebileceğiniz antivirüs programları nelerdir?

Not: Mesela bilgisayara USB taktığım da algılayacak virüs taraması yapacak ama virüslü dosyayı silmeyecek önemli dosyaları silsin istemem sadece temizleyecek bir program olmasını istiyorum.

Güncel düzenli Windows Update yapılan bir bilgisayarda bulut tabanlı korumada açıksa Defender'i tavsiye edebilirim. Para vermek istiyorum diyorsan Kaspersky'a bakmalısın.

Kaspersky öneririm ilk bir ay ücretsiz daha sonra da kuponla 230 lira gibi bir rakama 1 yıllık premium üyelik alabilirsiniz VPN ve Password Manager dahil fiyat performans bir antivirüs uygulaması.

Kaspersky Free tamamen ücretsiz dediğin taramayı ve diğer tüm taramaları yapıyor zaten eylemlerden Sadece Bildir seçersen dosyanı silmez. Genel olarak Avast'tan daha profesyonel ve güncel bir uygulama

Kesinlikle ESET ya da Kaspersky.

Hepinize teşekkür ederim Kaspersky deneyeceğim.

Anti-Malware icin Malwarebytes, aktif koruma için Kaspersky, BitDefender veya ESET onerebilirim.

Avast Öneririm Virüslerin Çoğunu Engelliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı