Antivirüs Programı Önerisi

DenizzBoss

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Oyunlarımı Playstation'da oynadığımdan bilgisayarımın görevi sadece Office programlarını kullanmak ve internete girmek oluyor. Malum internet ortamı güvenli olmadığından her zaman bir virüs programı lazım oluyor. Sistemi yormayacak en iyi antivirüs programı nedir?

dx.PNG
dx 2.PNG

Bana göre en iyisi antivirüs programı kullanmamak. Çünkü her zaman yeni bir virüs çıkıyor ve antivirüs programları bu virüsleri bulamıyor. Bu nedenle bilmediğiniz güvenmediğiniz sitelere girmezseniz ve bilmediğiniz dosyaları indirmediğiniz zaman bir sıkıntı olmaz.

Lenovo A7020a40 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Sis Mirage 3, Casper sanırım bilgisayarın. Linux çekirdekli hafif sistemler kullanmanı öneririm. Oyun oynanmaz bu sistemde. Ofis işlemleri içinse bu tür sistemler idealdir. Güvenlik sorunu da pek yaşamazsın.

Bu konuyuda çok araştırdım ama sanırım Linux tabanlı sistemlerede driverı yok. Silicon integrated systems çok eski ve şu an piyasada olmayan bir firma. Zaten Windows 7'den hız olarak memnunum sadece arkada beni koruyan bir program istiyordum. Eset Nod32 yükledim sistemi az yorması ve özellikleri ile beni memnun etti. Seneye yeni bir laptop alana kadar Nod32 ileyim sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Norton Security kullanabilirsiniz. Hem güçlü koruma sağlar, hem de hafiftir. Fakat ücretlidir. Deneme süresinden sonra memnun kalırsanız satın alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı