Araseksi
Hectopat
Bak şimdi aklım karıştı![]()
BitDefender güzel diye biliyorum ama kullanmadım kullandığım ve birçok kez beni kurtaran Kaspersky'ı kullanmanı öneririm
Bak şimdi aklım karıştı![]()
Windows Defender'ı devre dışı bıraktım çünkü sürekli arkada HDD'yi yiyordu. Onun için daha stabil bir program arıyorum. Büyük ihtimalle kararım KasperskyKaspersky yeterli olur. Ek olarak indirdiğiniz şeylere dikkat edin, Defender bile yeterli olurBir dosyayı açmadan önce VirusTotal'e atıp öyle açın.
Kaspersky yeterli olur. Ek olarak indirdiğiniz şeylere dikkat edin, Defender bile yeterli olurBir dosyayı açmadan önce VirusTotal'e atıp öyle açın.
Çoğunluk Kaspersky dedi. Kararım net, KasperskyBitDefender güzel diye biliyorum ama kullanmadım kullandığım ve birçok kez beni kurtaran Kaspersky'ı kullanmanı öneririm
Şifreli bir dosya değildi Flash ID testiydi@D4NG3R0U5 o zaman hayırlı olsun diyeyim
@Araseksi VirusTotal'in yanılma payı çok düşük. İmkansıza yakın, indirdiğiniz dosya şifreliyse algılayamaz zaten. Şifreli dosyayı virüs programı bile algılayamıyor ki![]()
Ne demek istediğinizi anlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.