Antivirüs programı tavsiyesi

Kaspersky yeterli olur. Ek olarak indirdiğiniz şeylere dikkat edin, Defender bile yeterli olur :) Bir dosyayı açmadan önce VirusTotal'e atıp öyle açın.
Windows Defender'ı devre dışı bıraktım çünkü sürekli arkada HDD'yi yiyordu. Onun için daha stabil bir program arıyorum. Büyük ihtimalle kararım Kaspersky :)

Kaspersky yeterli olur. Ek olarak indirdiğiniz şeylere dikkat edin, Defender bile yeterli olur :) Bir dosyayı açmadan önce VirusTotal'e atıp öyle açın.

VirusTotal bazen yanılabiliyor bilgisayarıma dosya indiriyordum VirusTotal ile tarattığımda hiçbir şey çıkmadı ama trojan varmış PC elden gidiyordu az kalsın kapserksy kurtardı

@D4NG3R0U5 o zaman hayırlı olsun diyeyim :)
@Araseksi VirusTotal'in yanılma payı çok düşük. İmkansıza yakın, indirdiğiniz dosya şifreliyse algılayamaz zaten. Şifreli dosyayı virüs programı bile algılayamıyor ki :D

@Araseksi o zaman VirusTotal incelemesinin nasıl yapıldığını öğrenin derim. İyi olur.

Ne demek istediğinizi anlamadım.

Yani VirusTotal dosya incelemesini öğrenin diyorum. Yanılma payı çok çok düşük olan bir site çünkü. Yanlış bakmış olmalısınız dosyaya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı