Yeterli değil. Teoman'ın dediği gibi.Ben malwarebytes premium satın aldım. Gayet iyi. @Murat5038
Yeterli değil. Teoman'ın dediği gibi.Ben malwarebytes premium satın aldım. Gayet iyi. @Murat5038
En yanlış söylediğiniz ise budur. Norton her zaman sonradan haberi oluyor hatta çoğu zaman haberi bile olmuyor. Güncel tespitleri görmediğiniz için diğer şirketlerin söylediklerine kanmışsınız anlaşılan.Ama iki yazılımda Ransomware yani fidye yazılımlarına karşı pek başarılı değildir veya Zero-Day saldırılarına. Bu konuda Symantec (Norton) çok iyidir. Norton "SONAR" teknolojisi sayesinde çok iyi sonuçlar alıyor.
Av-Test üzerinden yorumlarsak;@hyperocktif söylediklerinizi%75/80'i yanlış.
En yanlış söylediğiniz ise budur. Norton her zaman sonradan haberi oluyor hatta çoğu zaman haberi bile olmuyor. Güncel tespitleri görmediğiniz için diğer şirketlerin söylediklerine kanmışsınız anlaşılan.
Bu firmalar genelde online oyun ve email phishing türü saldırılarda etkili diğer yönlerde fazla etkileri yok. O yüzden AV olarak güvenilmemesi gerekir.Murat bu AhnLab ve ALYac hakkında ne düşünüyorsun ?
Öyle birşey yok. Şöyle diyebilirsin. İnternetle alakan yoksa, internet hattın yoksa "kullanmayabilirsin" diyebilirsin belki ancak bu şekilde her daim nette olan biri için fazla gerek yok demek abes olur.Ama demek istediğim şu eğer ki önemli işlemler ile uğraşmıyorsanız KASPERSKY'ye çıkmaya gerek yok.
Valla tamamen yorum bazlı. Şimdi senin uzmanlık alanın bu, sen ciddeye alacan bu işleri ama ev kullanıcıları için abartı olan şeyler var. Ev kullanıcısı Avast ile KASPERSKY arasındaki farkı anlamaz, hissetmez ve gerek duymaz. Yani ona bakarsan KASPERSKY bile yeterli olmayacağı durumlar var. Ne yapsınlar o zaman ? =)Bu firmalar genelde online oyun ve email phishing türü saldırılarda etkili diğer yönlerde fazla etkileri yok. O yüzden AV olarak güvenilmemesi gerekir.
Öyle birşey yok. Şöyle diyebilirsin. İnternetle alakan yoksa, internet hattın yoksa "kullanmayabilirsin" diyebilirsin belki ancak bu şekilde her daim nette olan biri için fazla gerek yok demek abes olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.