Başlıkta da olduğu gibi. Antivirüs programları USB bellekteki virüsleri temizler mi?
Hocam bazıları temizliyor Norton temizliyor diye biliyorum.
Başlıkta da olduğu gibi. Antivirüs programları USB bellekteki virüsleri temizler mi?
Hocam bazıları temizliyor Norton temizliyor diye biliyorum.
Temizleyebilir.Başlıkta da olduğu gibi. Antivirüs programları USB bellekteki virüsleri temizler mi?
Evet, silebilir.
Hocam artık neredeyse tüm antivirüsler anında buluyor ve temizliyor AVG ve Avast bile dahil.
Teşekkür ederim. Bilgsayar üzerinde kurduğum bir antivirüs siliyor virüsleri yani?
Kaspersky Free.Yani hocam antivirüse bağlı dandik bir antivirüs ise silmeyebilir önerim Kaspersky, Malwarebytes veya AVG antivirüs kullanmanız fakat ESET falan varsa onlarda olur lütfen antvirüsünüzü yazar mısınız?
Kaspersky Free.
Sağolun hocam teşekkür ederim.Tamamdır hocam sileceğini düşünüyorum taktığınız anda fakat siz yine de USB diskinizi seçerek Kaspersky'a taratın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.