Antivirüs yazılımı önerisi

Web koruması da çok önemli aslında. Daha indirme kaynağında truva atı türevlerini engellemeyi sağlar.
İndirdikten sonra da tespit edebilir aynı şekilde bu da malware korumasına girer ve onda da BitDefender önde. O URL testleri phishing tarzı siteler için yapılıyor genelde.

Evet. Tuzlu geldiyse İnternet Security de kullanabilirsiniz.
Yok tuzlu olup olmaması sıkıntı değil senelik alıyorsun zaten ürünü bu fiyata önemli olan gerçekten de güvenliği sağlayıp sağlıyamaması ki zaten bu konuda sen iddialısın yarın ayın 1 i yarın satın alıcam ürünü

Yok tuzlu olup olmaması sıkıntı değil senelik alıyorsun zaten ürünü bu fiyata önemli olan gerçekten de güvenliği sağlayıp sağlayamaması ki zaten bu konuda sen iddialısın yarın ayın 1'i yarın satın alacağım ürünü.

Bu arkadaş fanboydan başka bir şey değil hocam ölümüne savunuyor BitDefender'i 2023 özet ve 2024 de yapılan en son testleri atıyorum, bana dediği şey şu doğru bulmuyorum diyor :D ve şunu söylüyor üstüne; (2023 özette birinci olmasının sebebi o yıl BitDefender'in yeni yeni atılım yapmasıydı. Bu sene ise tam oturdu. Bu sene BitDefender birinci olacaktır diye düşünüyorum böyle devam ederse.) :DArkadaş bitdefender de çalışıyor herhalde baksana direkt bilgi falan veriyor.

Kaspersky 194 TL satılıyor üstüne sınırsız VPN de mevcut ayrıca çok hafif bir program. Sitede %10 indirim veriyor ve yıllık 175 TL düşüyor.
BitDefender 1.300 TL vermek delilik.

Ben BitDefender merak ettiğim için kullanıyorum. Üyeliğim bitsin Kaspersky geçeceğim BitDefender aşırı ağır bir program. Bilgisayarım şu an işkence çekiyor diyebilirim.

BitDefender evet çok iyi koruması üst düzey fakat Kaspersky'de aynı koruma düzeyine sahip fiyat olarak ve diğer özellikleri olarak çok avantajlı ayrıca hafif bir program. Böyle bir program varken BitDefender geçmek saçmalık, tabii bu benim görüşüm. Kullanıcıya bağlı bu tercih.

Çok savunduğu malware testi dahil tüm sonuçları atıyorum atıyorum. Görüldüğü üzere arada fark neredeyse yok :D 175 TL yerine adama 1.300 TL para verdirtecek boşu boşuna :D
İki program da çok iyi ikisi de seni kesinlikle çok iyi koruyacaktır, tercih senin hocam.

1717166764412.png

1717167211019.png

1717167241741.png

Son düzenleme:
Bu arkadaş fanboydan başka bir şey değil hocam ölümüne savunuyor BitDefender'i 2023 özet ve 2024 de yapılan en son testleri atıyorum, bana dediği şey şu doğru bulmuyorum diyor :D ve şunu söylüyor üstüne; (2023 özette birinci olmasının sebebi o yıl BitDefender'in yeni yeni atılım yapmasıydı. Bu sene ise tam oturdu. Bu sene BitDefender birinci olacaktır diye düşünüyorum böyle devam ederse.) :DArkadaş bitdefender de çalışıyor herhalde baksana direkt bilgi falan veriyor.

Kaspersky 194 TL satılıyor üstüne sınırsız VPN de mevcut ayrıca çok hafif bir program. Sitede %10 indirim veriyor ve yıllık 175 TL düşüyor.
BitDefender 1.300 TL vermek delilik.

Ben BitDefender merak ettiğim için kullanıyorum. Üyeliğim bitsin Kaspersky geçeceğim BitDefender aşırı ağır bir program. Bilgisayarım şu an işkence çekiyor diyebilirim.

BitDefender evet çok iyi koruması üst düzey fakat Kaspersky'de aynı koruma düzeyine sahip fiyat olarak ve diğer özellikleri olarak çok avantajlı ayrıca hafif bir program. Böyle bir program varken BitDefender geçmek saçmalık, tabii bu benim görüşüm. Kullanıcıya bağlı bu tercih.

Çok savunduğu malware testi dahil tüm sonuçları atıyorum atıyorum. Görüldüğü üzere arada fark neredeyse yok :D 175 TL yerine adama 1.300 TL para verdirtecek boşu boşuna :D
İki program da çok iyi ikisi de seni kesinlikle çok iyi koruyacaktır, tercih senin hocam.

Eki Görüntüle 2209614

Eki Görüntüle 2209619

Eki Görüntüle 2209621

Bana BitDefender fanboyu demek için beni tanımıyor olmanız lazım. Normalde ESET kullanıyorum. Arada Kaspersky’da kullanıyorum BitDefender ağır geldiği için çok tercih edemiyorum.

Adam fiyat önemsiz diyor Kaspersky ucuz demeye devam ediyorsunuz.
Evet çünkü yanlış söylüyorsun adama. Adam malware koruması istiyor site koruması test sonucu atıyorsun. Gösterdiğin testlerin hiç birinde geçememiş sadece Real World yani site URL testinde Kaspersky önde diğerlerinde BitDefender.

Adama BitDefender ağır diyorsunuz ama adamın hakkında kısmındaki sistemine bakmıyorsunuz sizce BitDefender ağır gelir mi adamın sistemine?

2024 son malware testine bakarsanız BitDefender önde hala “aradaki farkı atıyorum” “Kaspersky önde” diyorsunuz. BitDefender önde olmasına rağmen son testlere göre Kaspersky önde diyorsunuz.

Bana BitDefender fanboyu demek için beni tanımıyor olmanız lazım. Normalde ESET kullanıyorum. Arada Kaspersky’da kullanıyorum BitDefender ağır geldiği için çok tercih edemiyorum.

Evet çünkü yanlış söylüyorsun adama. Adam malware koruması istiyor site koruması test sonucu atıyorsun. Gösterdiğin testlerin hiç birinde geçememiş sadece Real World yani site URL testinde Kaspersky önde diğerlerinde BitDefender.

Adama BitDefender ağır diyorsunuz ama adamın hakkında kısmındaki sistemine bakmıyorsunuz sizce BitDefender ağır gelir mi adamın sistemine?

2024 son malware testine bakarsanız BitDefender önde hala aradaki farkı atıyorum Kaspersky önde diyorsunuz. Ayıptır söylemesi kör müsünüz?
Ayrıca BitDefender böyle giderse birinci olacak bunu tahmin etmekte bir şey yok. Adamlar tüm testlerde en iyisi (False-Positive dışında) yani bir kişi düşün maraton koşu yarışında ilk sırada bitiriyor ama gümüş madalya alıyor. Olabilir mi sence böyle bir şey?

Son düzenleme:

2024 son malware testine bakarsanız BitDefender önde hala “aradaki farkı atıyorum” “Kaspersky önde” diyorsunuz. Ayıptır söylemesi kör müsünüz?

Ayrıca BitDefender böyle giderse birinci olacak bunu tahmin etmekte bir şey yok. Adamlar tüm testlerde en iyisi (False-Positive dışında) yani bir kişi düşün maraton koşu yarışında ilk sırada bitiriyor ama gümüş madalya alıyor. Olabilir mi sence böyle bir şey?
Adamın paylaştığı test sonuçlarında kaspersky ile bitdefender eşit koruma sağlamış. Kaspersky'ın fiyatı daha uygun olduğu için biraz daha öne çıkarmış.

@Malware.AI @SARAÇLI Lütfen birbirimize karşı saygıyı bozmayalım. Saygılı şekilde konuşmak konunun bütünlüğünün sağlanması için önemlidir.

Bu arada paylaştığınız test sonucu 2023 yılına aittir. Güncellik için son testlere bakmak gerek.

@SARAÇLI
1717169772062.jpeg

2024 malware testi sonucu BitDefender önde.

1717169812452.jpeg

2023 Advanced Threat Protection testi BitDefender 1.

1717169873848.png

2023 malware testi sonucu BitDefender önde.

Sadece site (web) korumasında Kaspersky önde ama adam malware koruması istiyor bunu anlayamıyorsun. Web testinde phishing gibi şeylere bakılır. (Başka zararlı şeylere de bakılabilir mesela zararlı program indiren siteler gibi ama zaten dosya tespitinde BitDefender önde)

Eki Görüntüle 2209650
2024 malware testi sonucu BitDefender önde.

Eki Görüntüle 2209651
2023 Advanced Threat Protection testi BitDefender 1.

Eki Görüntüle 2209653
2023 malware testi sonucu BitDefender önde.

Sadece site (web) korumasında Kaspersky önde ama adam malware koruması istiyor bunu anlayamıyorsun. Web testinde phishing gibi şeylere bakılır.
Sizi anlıyorum. Sadece olan şeyi söyledim. Zaten bu testler aylık testler. Önümüzdeki aylarda bakarsınız kaspersky bitdefender'ı geçmiş, belli olmaz yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı