zielahbutbugra
Yoctopat
Daha fazla
Merhaba, Linux işletim sistemi kullananlar arasında yeniyim. Ben şimdi antiX'ten Windows'a geçmek istiyorum fakat canlı USB ile Windows ISO dosyasını yazdırdığımda, laptoptan F10 ile boot menüsüne geldiğimde USB'yi seçmeme rağmen Windows kurulum menüsü açmıyor; otomatik olarak AntiX'i seçeceğim GRUB ekranına atıyor.
Balena ile yazdırmayı denediğimde ise bu dosya yazdırmaya uygun değil demesine rağmen flash yaptırmak istesem de hata ile karşılaşıyorum, yazdırmıyor. Ventoy Live canlı USB'yi de ISO olarak indirip yazdırıp canlı USB yaptım fakat içine Windows dosyasını atamıyorum, salt okunur hatası veriyor. Ben nasıl Windows'a geri dönerim, bana birisi yardımcı olabilir mi?
Balena ile yazdırmayı denediğimde ise bu dosya yazdırmaya uygun değil demesine rağmen flash yaptırmak istesem de hata ile karşılaşıyorum, yazdırmıyor. Ventoy Live canlı USB'yi de ISO olarak indirip yazdırıp canlı USB yaptım fakat içine Windows dosyasını atamıyorum, salt okunur hatası veriyor. Ben nasıl Windows'a geri dönerim, bana birisi yardımcı olabilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör: