Antrenman programı göğüs günü için fazla mı?

Sentinus0

Decapat
Daha fazla  
  • İncline bench press 4X tekrar 15-13-10-8
  • İncline dumbbell fly 3x15.
  • Bench press 4x15-12-10-8
  • Cable crossover 3x15.
  • Pull over 3x15.
Göğüs antrenmanım budur arkadaşla. R öyle çok bilmeyen biri de değilim. Yeni başlamadım ama bu programı sizin değerlendirmenizi istedim. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok daha mutlu olurum. :)

Bwnimkisi şöyle 4x10

Barbell chest press
Dumbbell fly
İncline barbell press
İncline dumbbell fly
Decline barbell press (makinasini bulursam)
Cable crossover

Mutluyum bi sikinti yasamadim cok iyi pump oluyor. Ben bazi hareketleri sevmedigimden yapmiyorum.

Bence siz göğüs çalışmıyorsunuz, tek günde 5 veya 6 hareket nedir hocam? hakkını vererek yapıyorsan zaten 3 harekette tamamen tükenirsin 4. harekete gücün kalmaz.

Kendi göğüs programım;

Bench Press
4 set max kilo tükeniş (110-105-100-100 kilo)

Incline Dumbell Press 4 set max kilo tükeniş (40-40 dumbell, 3. sette 35-35 e düşüyorum)

Fly Machine 3 set max kilo 8-14 tekrar arası tükeniş.

Bu antrenmandan sonra zaten gücüm kalmıyor pumptan kaslarımı oynatamıyorum. Hafif kiloyla 5-6 hareket yapacağınıza ağır girin 3-4 hareket yapın. Bu spora emek vermiş yıllarca tecrübe kazanmış kişiler bile diyor, fazla set fazla hareket tamamen zarar ve zaman kaybı.

Son düzenleme:
Bwnimkisi şöyle 4x10

Barbell chest press
Dumbbell fly
İncline barbell press
İncline dumbbell fly
Decline barbell press (makinesini bulursam)
Cable crossover

Mutluyum bir sıkıntı yasamadim cok iyi pump oluyor. Ben bazi hareketleri sevmedigimden yapmiyorum.

Hacim çok fazla bir günde 24 set göğüs yapabilmek için setlerin hafif olması lazım

Hacim çok fazla bir günde 24 set göğüs yapabilmek için setlerin hafif olması lazım
köklüyorum hocam.

Bence siz göğüs çalışmıyorsunuz, tek günde 5 veya 6 hareket nedir hocam? hakkını vererek yapıyorsan zaten 3 harekette tamamen tükenirsin 4. harekete gücün kalmaz.

Kendi göğüs programım;

Bench Press
4 set max kilo tükeniş (110-105-100-100 kilo)

Incline Dumbell Press 4 set max kilo tükeniş (40-40 dumbell, 3. sette 35-35 e düşüyorum)

Fly Machine 3 set max kilo 8-14 tekrar arası tükeniş.

Bu antrenmandan sonra zaten gücüm kalmıyor pumptan kaslarımı oynatamıyorum. Hafif kiloyla 5-6 hareket yapacağınıza ağır girin 3-4 hareket yapın. Bu spora emek vermiş yıllarca tecrübe kazanmış kişiler bile diyor, fazla set fazla hareket tamamen zarar ve zaman kaybı.
bende ilk defa 3 hareketi tek bölge yapan gördüm şaşırdım.

Tükenişe gidiyor musunuz hocam?

Haci bench oresste basabilsigim en fazlasini takiyorum incline da ondan biraz daha az koyuyorum. 4x10 yapinca zaten zorlaniyorum. Tukenis denemedim bu programda cunku bu ust goguste omzumun calismasina engel olamiyorum bayağı yoruluyor omzum.

3 hareket belki cift bolge calisirsam yaparim diyorum aklima kurt dusurdun.

Haci bench oresste basabilsigim en fazlasini takiyorum incline da ondan biraz daha az koyuyorum. 4x10 yapinca zaten zorlaniyorum. Tukenis denemedim bu programda cunku bu ust goguste omzumun calismasina engel olamiyorum bayağı yoruluyor omzum.

3 hareket belki cift bolge calisirsam yaparim diyorum aklima kurt dusurdun.
İlk aylar her kas için 4-5 hareket yapardım hiç gelişim sağlayamazdım, ne zaman dediğim türde çalışmaya başladım benchim 5 ayda 30 kilo civarı artmıştı.

Ve cidden söylediğim gibi 3 harekette göğsüm fena şişiyor zor hareket ettiriyorum o derece bir pump alıyorum. Güç olarakta tamamen tükeniyorum.

İlk aylar her kas için 4-5 hareket yapardım hiç gelişim sağlayamazdım, ne zaman dediğim türde çalışmaya başladım benchim 5 ayda 30 kilo civarı artmıştı.

Ve cidden söylediğim gibi 3 harekette göğsüm fena şişiyor zor hareket ettiriyorum o derece bir pump alıyorum. Güç olarakta tamamen tükeniyorum.
Kanima girme😢

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı