Evet devam hocam. Bende buna benzer program kullanıyorum bende bazen çok yoruluyorum bazen hiç yorulmuyorum.
Tamamdır hocam çok sağ ol vakit ayırdıgın için.
Evet devam hocam. Bende buna benzer program kullanıyorum bende bazen çok yoruluyorum bazen hiç yorulmuyorum.
*Pazartesi.
3 hareket gögüs
4 hareket omuz
2 hareket arka kol.
*Salı.
4 hareket sırt.
3 hareket biceps.
*Çarşamba
Bacak.
Bilek.
*Perşembe off.
*Cuma.
Pazartesinin aynısı.
*Cumartesi.
Salının aynısı.
Arkadaşlar antrenman çok mu yogun? Ona göre degişiklige gideceğim, fikirleriniz önemli.
Set/tekrar sayılarını bilmeden pek bir şey diyemem ama omuzda 3 hareketten fazlasına gerek yok.
Göğüs haftalık 24 seti geçme 4 hareket 3 setten olabilir veya 3 hareket 4 set.
Ben bunu yapıyorum yeterli geliyor bana.
Orta Seviye Fitness Programı (2. & 3. Ay) - FitnessAktif
fitnessaktif.com
Bende 3 yapıyorum normalde ama arka omuzda çalışıyorum 1-2 aydır ondan dolayı 4.
1 ön omuz, 1 yan ve 1 arka omuz hareketinden fazlasına ihtiyacın yok zaten. Arka omuz dahil 3'ten fazlası vakit kaybı. Büyük ihtimalle ön omuzu 2 kere çalışıyorsun gerek yok.
3 ay tek bölge yaptım sonra şimdikine geçtim gelişimim daha iyi oldu bilmiyorum böle daha iyi benim için.Şuna benzettim; bir restorana gidersin yemekleri bilmezsin "hocam ortaya karisik bir şeyler yap sen" dersin.
Ben 5 gun tek bolge tavsiye ederim. En fazla da 5 hareket koyup 4x10 saglam bir antrenman yaparsan is gorur.
Neden 4x10 dedim. Bu rakam hem agir girebilirsin hem de son sette bayağı pump olunuyor.
Antrenman Max 40dk suruyor telefona bakmaz ve milletle sohbet etmezsen.
Eger cok az dinlenirsen 30dk da surebiliyor.
Bu cok guzel bir şey cunku salonda kardiyo ve karinda yapacagin gunler olacak yoksa salondan cikamazsin 2 saate normalde anlatabildim mi?
Iyi calisirsan yedire yedire tek bolgeyi ortalama 4 gun o bolge iyilesmiyor zaten dinlendirirsin artik. Yani kendini soyle dusunme, haftada iki defa uyarmaliyim kasi falan internette yazanlara inanma yok 2 gune canavarsin falan diyenleri de ayrica.
Her şeyi kendi ustunde dene anlarsin.
Laterali kablodada yapıyorum ondan 4.
3 ay tek bölge yaptım sonra şimdikine geçtim gelişimim daha iyi oldu bilmiyorum böyle daha iyi benim için.
Laterali kablodada yapıyorum ondan 4.
3 ay tek bölge yaptım sonra şimdikine geçtim gelişimim daha iyi oldu bilmiyorum böyle daha iyi benim için.
Zaten 6 aydır yapıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.