E ernn1 Centipat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:13 #1 Arkadaşlar selam herkese iyi sosyaller. Haftada 5 gün spora gidiyorum bu program sizce nasıl? Yorumlarınızı bekliyorum. Orta seviyedeyim.
Arkadaşlar selam herkese iyi sosyaller. Haftada 5 gün spora gidiyorum bu program sizce nasıl? Yorumlarınızı bekliyorum. Orta seviyedeyim.
xenk2626 Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 862 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:29 #2 1.üst vücut. 2.alt vücut. 3.göğüs 4.sırt 5.alt vücut-bacak Bu program daha şiddetli bir program. Not: Alt vücut geliştirmek diğer kaslardan daha kolay diyebilirim. Bacak çalışmazsan çok fazla enerji harcamış olmazsın.
1.üst vücut. 2.alt vücut. 3.göğüs 4.sırt 5.alt vücut-bacak Bu program daha şiddetli bir program. Not: Alt vücut geliştirmek diğer kaslardan daha kolay diyebilirim. Bacak çalışmazsan çok fazla enerji harcamış olmazsın.
E ernn1 Centipat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:38 #3 xenk2626 dedi: 1.üst vücut. 2.alt vücut. 3.göğüs 4.sırt 5.alt vücut-bacak Bu program daha şiddetli bir program. Not: Alt vücut geliştirmek diğer kaslardan daha kolay diyebilirim. Bacak çalışmazsan çok fazla enerji harcamış olmazsın. Genişletmek için tıkla... Hocam fitness dışında her hafta halı saha falan yapıyoruz o yüzden alt vücuda çok odaklanmadim.
xenk2626 dedi: 1.üst vücut. 2.alt vücut. 3.göğüs 4.sırt 5.alt vücut-bacak Bu program daha şiddetli bir program. Not: Alt vücut geliştirmek diğer kaslardan daha kolay diyebilirim. Bacak çalışmazsan çok fazla enerji harcamış olmazsın. Genişletmek için tıkla... Hocam fitness dışında her hafta halı saha falan yapıyoruz o yüzden alt vücuda çok odaklanmadim.
xenk2626 Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 862 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:40 #4 ernn1 dedi: Hocam fitness dışında her hafta halı saha falan yapıyoruz o yüzden alt vücuda çok odaklanmadim. Genişletmek için tıkla... Odaklanmalısın kesinlikle.
ernn1 dedi: Hocam fitness dışında her hafta halı saha falan yapıyoruz o yüzden alt vücuda çok odaklanmadim. Genişletmek için tıkla... Odaklanmalısın kesinlikle.
E ernn1 Centipat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:42 #5 xenk2626 dedi: Odaklanmalısın kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam eyvallah.