Antrenman programı önerisi

Çınar.gyrt

Hectopat
Daha fazla  
Antrenmanlarımı 3 aydır full body yapıyordum, artık günlere ayırmanın zamanı geldi diye düşünüyorum. Sizce nasıl olmalı? Hangi hareketleri yapmalıyım?

Şahsen yıllardır bolgesel yaptım, 1 ay once haftada 2 gun her bolgeyi çalışacak şekilde idman yapmaya döndüm, tam fullbody sayılmaz ancak bölgeselde değil, yarım bölgesel gibi. Ben senın yerınde olsam bölgesele dönmem fullbody devam ederim.

Şahsen yıllardır bolgesel yaptım, 1 ay once haftada 2 gun her bolgeyi çalışacak şekilde idman yapmaya döndüm, tam fullbody sayılmaz ancak bölgeselde değil, yarım bölgesel gibi. Ben senın yerınde olsam bölgesele dönmem fullbody devam ederim.
Hocam bu şekilde çeşitlilik sıfır oluyor ya 3 saat antrenman yapıcam ya da çok çok sınırlı hareketler kullanacağım. Sizce hala mantıklı mı?

PPL yapabilirsin.

Hocam hangi hareketleri kac sette yapacağımı bilemiyorum.

Hocam bu şekilde çeşitlilik sıfır oluyor ya 3 saat antrenman yapacağım ya da çok çok sınırlı hareketler kullanacağım. Sizce hala mantıklı mı?

Hocam hangi hareketleri kac sette yapacağımı bilemiyorum.

Hocam fullbody yapıp her gün veya 2 günde bır her bölgeyi çalıştırmak su anda benim tercihim, aksi halde normal yaşantıda aksaklıklardan kaynaklı bölgesel idman verimliliği bence düşük kalıyor artık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı