Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 26 Ağustos 2020 #1 Sorum çok basit arkadaşlar hangisi daha sağlıklı? Spor sonrası bu alttakilerden hangisini içsem daha sağlıklı? Su. Süt. Çay. Kahve. Yoğurt. Vanilyalı yoğurt.
Sorum çok basit arkadaşlar hangisi daha sağlıklı? Spor sonrası bu alttakilerden hangisini içsem daha sağlıklı? Su. Süt. Çay. Kahve. Yoğurt. Vanilyalı yoğurt.
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.727 Makaleler 4 Çözümler 9 26 Ağustos 2020 #2 Bence yoğurt.
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 26 Ağustos 2020 #3 @kerobey hocam demek istediğim sağlıklı yani kilo aldırmayan ne içebilirim? Bekliyorum 20 dk dır. Kilo almamak için hangisi uygundur spor sonrası ? Su. Süt. Çay. Kahve. Yoğurt. Vanilyalı yoğurt.
@kerobey hocam demek istediğim sağlıklı yani kilo aldırmayan ne içebilirim? Bekliyorum 20 dk dır. Kilo almamak için hangisi uygundur spor sonrası ? Su. Süt. Çay. Kahve. Yoğurt. Vanilyalı yoğurt.
borusan12 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 975 Çözümler 10 26 Ağustos 2020 #4 Antrenman derken ne antrenmanı? Hiçbir yiyecek içecek tek başına kilo aldırmaz. İlle de kalorisiz bir şey olsun diyorsanız çay, kahve, su içeceksiniz.
Antrenman derken ne antrenmanı? Hiçbir yiyecek içecek tek başına kilo aldırmaz. İlle de kalorisiz bir şey olsun diyorsanız çay, kahve, su içeceksiniz.
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.727 Makaleler 4 Çözümler 9 26 Ağustos 2020 #5 Trieetz dedi: @kerobey hocam demek istediğim sağlıklı yani kilo aldırmayan ne içebilirim? Bekliyorum 20 dk dır. Kilo almamak için hangisi uygundur spor sonrası ? Su. Süt. Çay. Kahve. Yoğurt. Vanilyalı yoğurt. Genişletmek için tıkla... Hangisini seviyorsanız onu içebilirsiniz. Zaten su, süt, çay ve kahve kilo yapan şeyler olmadığı için bu dörtlüden en çok sevdiğinizi içebilirsiniz.
Trieetz dedi: @kerobey hocam demek istediğim sağlıklı yani kilo aldırmayan ne içebilirim? Bekliyorum 20 dk dır. Kilo almamak için hangisi uygundur spor sonrası ? Su. Süt. Çay. Kahve. Yoğurt. Vanilyalı yoğurt. Genişletmek için tıkla... Hangisini seviyorsanız onu içebilirsiniz. Zaten su, süt, çay ve kahve kilo yapan şeyler olmadığı için bu dörtlüden en çok sevdiğinizi içebilirsiniz.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 26 Ağustos 2020 #6 Trieetz dedi: Sorum çok basit arkadaşlar hangisi daha sağlıklı? Spor sonrası bu alttakilerden hangisini içsem daha sağlıklı? Su. Süt. Çay. Kahve. Yoğurt. Vanilyalı yoğurt. Genişletmek için tıkla... Powerade içebilirsiniz. Çok faydalı bir şey değil ama kaybettiğiniz enerjiyi size geri kazandırıyor.
Trieetz dedi: Sorum çok basit arkadaşlar hangisi daha sağlıklı? Spor sonrası bu alttakilerden hangisini içsem daha sağlıklı? Su. Süt. Çay. Kahve. Yoğurt. Vanilyalı yoğurt. Genişletmek için tıkla... Powerade içebilirsiniz. Çok faydalı bir şey değil ama kaybettiğiniz enerjiyi size geri kazandırıyor.
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 26 Ağustos 2020 #7 hadwiger dedi: Powerade içebilirsiniz. Çok faydalı bir şey değil ama kaybettiğiniz enerjiyi size geri kazandırıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu tam okuyun lütfen protein demedim içecek dedim. Susuzluktan dilimde tüy çıktı.
hadwiger dedi: Powerade içebilirsiniz. Çok faydalı bir şey değil ama kaybettiğiniz enerjiyi size geri kazandırıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu tam okuyun lütfen protein demedim içecek dedim. Susuzluktan dilimde tüy çıktı.
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 26 Ağustos 2020 #8 Ben kola içiyordum. 3 saat basket oynadığımda böyleydi. Sen yoğurt ya da elle yapılmış meyve suyu güzel olur.
Ben kola içiyordum. 3 saat basket oynadığımda böyleydi. Sen yoğurt ya da elle yapılmış meyve suyu güzel olur.
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 26 Ağustos 2020 #9 @283156 çok sağlıklı bir şey .
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 26 Ağustos 2020 #10 Trieetz dedi: @283156 çok sağlıklı bir şey . Genişletmek için tıkla... Tabi ki Alicim. Sonradan düzelttim. Elle yapılmış karışık meyve suyu en güzelidir.
Trieetz dedi: @283156 çok sağlıklı bir şey . Genişletmek için tıkla... Tabi ki Alicim. Sonradan düzelttim. Elle yapılmış karışık meyve suyu en güzelidir.