neXusBlock
Femtopat
Daha fazla
Selamünaleyküm.
19 yaşındayım.
174cm boy, 63 kiloyum.
Cidden ne yapsam olmuyor raddesine geldim. Bir şeyleri yanlış yapıyorum ama neler onu bilmiyorum.
Şu anda kullandığım antrenman programı güray aydın'ın hypertrophy no. 1 antrenmanı evet güzel bir antrenman ve beni güzel bir şekilde ilerletti ancak;
Bazı bölgeler programda çok eksik ve de programa kardiyo vs. eklenince çok uzun süre alıyor yapması.
Antrenman programından ziyade beslenmem daha kötü durumda.
Yaklaşık 4 senedir sürekli 3 ay gidip pes edip sonra bir daha başlıyorum.
Çünkü neticeden ziyade bazen eksiye bile geçiyorum misal Fitness'a ilk başladığımda kilom 70'di o zamandan beri bir daha 70kilo olamadım.
Protein tozu ve kreatin gibi takviyeleri hiç kullanmadım. Zararlı olduklarını düşünüyorum.
Bana önerileriniz neler olur? Şimdiden teşekkürler.
Bu arada günlük hayatımda yediklerim.
19 yaşındayım.
174cm boy, 63 kiloyum.
Cidden ne yapsam olmuyor raddesine geldim. Bir şeyleri yanlış yapıyorum ama neler onu bilmiyorum.
Şu anda kullandığım antrenman programı güray aydın'ın hypertrophy no. 1 antrenmanı evet güzel bir antrenman ve beni güzel bir şekilde ilerletti ancak;
Bazı bölgeler programda çok eksik ve de programa kardiyo vs. eklenince çok uzun süre alıyor yapması.
Antrenman programından ziyade beslenmem daha kötü durumda.
Yaklaşık 4 senedir sürekli 3 ay gidip pes edip sonra bir daha başlıyorum.
Çünkü neticeden ziyade bazen eksiye bile geçiyorum misal Fitness'a ilk başladığımda kilom 70'di o zamandan beri bir daha 70kilo olamadım.
Protein tozu ve kreatin gibi takviyeleri hiç kullanmadım. Zararlı olduklarını düşünüyorum.
Bana önerileriniz neler olur? Şimdiden teşekkürler.
Bu arada günlük hayatımda yediklerim.
- Genellikle 2 günde 1 yulaflı pankek ona 120gr yulaf 3 yumurta falan koyuyorum ya da 3-4 yumurta kırıyorum.
- Diğer öğünler de yeşil mercimek çorbası, makarna, pilav, tavuk, et, köfte gibi oluyor.
Son düzenleyen: Moderatör: