Terlediğin zaman kötü kokmasına neden olur. Koltuk altı kıllarını kesmediğin zaman, koltuk altının daha çabuk ve fazla kokması gibi düşün. Ayrıca pek hijyenik olmaz.
Günah filan değil, öyleyse bile takma okadar.Gerçekten günah mı yoksa şaka mı yapıyorsunuz?
Her gün rahatsız etmiyor. Sadece bazı günler çok nadir kaşıntılar oluyor.
Ağrımıyor mu hocam?Ben alıyorum ama bende var hem de birden fazla.
Ağrımıyor mu hocam?
Of içim acıdı. Geçmiş olsun ameliyatla aldırın hocam.Hepsi aynı değil. Benimki çok ağır değil bazen ağrıyor ve kanıyor.
Anüsteki kıllardan kıl dönmesi olmaz. Kalça bölümünde makat bölgesinin ve kuyruk sokumunun orada kıl dönmesi olur. Tek oradaki kıllar da değil enseden, saçtan düşen kıllar kuyruk sokumuna iner. Vücutta delik açarak kıl dönmesi hastalığını oluşturur. Cinsel bölgenin olduğu yerdeki kıllar rahatsiz ediyorsa alınmalı. Dinen de belirli bir boydan uzunsa günahdı sanırsam. Tam bilmiyorum orasını ama alınmalı bence.Kıl dönmesi diye Google'da aratın. Ondan sonra alıp almayacağınıza karar verin. Riskli bir şey.
Peki anüs kıllarını ne ile almalıyım, sizce alınmalı mı?Anüsteki kıllardan kıl dönmesi olmaz. Kalça bölümünde makat bölgesinin ve kuyruk sokumunun orada kıl dönmesi olur. Tek oradaki kıllar da değil enseden, saçtan düşen kıllar kuyruk sokumuna iner. Vücutta delik açarak kıl dönmesi hastalığını oluşturur. Cinsel bölgenin olduğu yerdeki kıllar rahatsiz ediyorsa alınmalı. Dinen de belirli bir boydan uzunsa günahdı sanırsam. Tam bilmiyorum orasını ama alınmalı bence.
Galiba günah hocam, ben de benzer şeyler duyuyordum.Gerçekten günah mı yoksa şaka mı yapıyorsunuz?
Krem?Peki anüs kıllarını ne ile almalıyım, sizce alınmalı mı?
Peki anüs kıllarını ne ile almalıyım, sizce alınmalı mı?
Rahatsız ediyorsa alın hocam. Bence kaşıntınız o da olmayabilir, basur olmuş olabilirsiniz.Peki anüs kıllarını ne ile almalıyım, sizce alınmalı mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.