Anüs kılları alınmalı mı?

İçi değil nasıl anlatılır bilmiyorum. Deliğin etrafı :D
Alınmalı. Az önce dediğim gibi koku yapar ve tere sebep olur. Ter bölgede toksik maddenin birikmesine ve düzenli olarak yıkanmadığınızda oluşacak durumlara sebep olur. Tıraş makinesi ile almak çok daha güvenlidir, usturayla veya kullan-at tıraş bıçakları ile kendinizi büyük ihtimal yaralarsınız.

Alınmalı. Az önce dediğim gibi koku yapar ve tere sebep olur. Ter bölgede toksik maddenin birikmesine ve düzenli olarak yıkanmadığınızda oluşacak durumlara sebep olur. Tıraş makinesi ile almak çok daha güvenlidir, usturayla veya kullan-at tıraş bıçakları ile kendinizi büyük ihtimal yaralarsınız.
Benim yaşım biraz küçük sizce almalı mıyım?

Benim yaşım biraz küçük. Sizce almalı mıyım?
Sakal, koltuk altı ve genital bölge çevresi düzenli olarak alınmalıdır. Uzun vadede koku yapar ve ter kaynaklı vücut sorunlarına sebep olur. Ergenlik çağındaysanız düzenli olarak almak lazım. Tıraş makinesi tercihimdir, jiletle almak kendinizi çok daha rahat yaralamanıza sebep olur.

İlkokulda din hocamızın ortaokul öğrencisine bunları anlatırken duydum.
Yapmayın etmeyin her kendini dindar tanıtan kişinin lafına inanmayın. İmam bile söylese kanıt sorun. Bir şeyin haram olması için Kuran da kesim hüküm verilmesi gerekir. Haram olanı yalnız Allah belirler. Sünnete veya hadisler uyulmadığı için kimse günah işlemiş sayılamaz. Haram olduğuna dair kanıt yokken ona haram demek Allaha şirk koşmaktan başka bir şey değildir. Lütfen dikkat edin.

Yapmayın etmeyin her kendini dindar tanıtan kişinin lafına inanmayın. İmam bile söylese kanıt sorun. Bir şeyin haram olması için kuran da kesim hüküm verilmesi gerekir. Haram olanı yalnız Allah belirler. Sünnete veya hadisler uyulmadığı için kimse günah işlemiş sayılamaz. Haram olduğuna dair kanıt yokken ona haram demek Allah'a şirk koşmaktan başka bir şey değildir. Lütfen dikkat edin.

Teşekkürler hocam. Dikkate alacağım.

Her yeri alıyorum tamam. Fakat anüs kıllarını almaya çok korkuyorum. Neyle almalıyım, ya alırken yaralarsam?
Kesinlikle tıraş makinesiyle alınmalı. Özellikle eliniz yatkın değilse jiletle birden fazla kesik kaçınılmazdır. Makineyle olsa bile kendinizi yaralayabilirsiniz. Keseceğiniz yerleri gererek düzleştirerek etin makinenin arasına girmesini engellemek gerekli. Bütün genital bölgenizi rahatça görebilmeniz gerekli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı